in ,

Továbbra is rossz passzban a Hunyadi

Dernovics Tamás a földön, jobbról Lós István (Fotó: Babák Zoltán)0
Dernovics Tamás a földön, jobbról Lós István (Fotó: Babák Zoltán)

A szokásos koreográfia szerint játszott a Hunyadi szombaton, amikor a Csanádapácai EFC-t fogadta otthonában. Végig támadólag léptek fel. Az elő félidőben Kiss László kapufája és fejese jelentett gólveszélyt Demkó Mihály kapujára, de Buzás Bálintnak is csak egy lövést kellett hárítania.

Aztán a 0-0-ás félidő után negyedóra alatt elöntötte a mérkőzést a dél-békési együttes. A 47. percben egy szögletből (Juhász Patrik, 0–1), aztán majd két akciógólból (Oláh Ákos, 53′ és 63′)beállították a végeredményt. Meg kell jegyezni, hogy Oláh Ákos egyik gólja felsőbb ligákban is megállta volna a helyét, fordulásból vágta be a felső léc alá a labdát úgy, hogy Buzásnak esélye sem volt.

– Jó lett volna itthon nyerni, de ez nem jött össze. Bizakodunk, és reméljük, hogy megszakad ez a rossz sorozatunk – jelentette ki a szóvivői feladatokat ellátó Virág Imre.

Békésszentandrási HMSS – Csanádapácai EFC 3–0 (0–0)

Csapat: Buzás Bálint – Nymecsok Mihály (66′ Jámborcsik Erik), Szűcs Damján, Kozák Balázs, Pásztor Dávid -Lós István (83′ Tóth Patrik), Tasi Norbert, Kis Mátyás, Dernovics Tamás (62′ Tasi Kristóf) – Olasz Imre, Kiss László
Csere: Boros Szabolcs, Bíró Dávid, Uhljar Gergő
Virág Imre: A nagy akarásnak nyögés lett a vege.
Jók: Szűcs Damján, Kozák Balázs

0

Mondd, szereted az állatokat?…

Fotó: Babák Zoltán0

Egy ponttal gazdagodtunk hazai környezetben a Gyula ellen