Connect with us

Közérdekű

Felhívás karácsonyi adománygyűjtésre

Kedves Baráti  Kör Tagok! Kedves Szarvasiak! Kedves Segítők, Támogatók!

Egyesületünk ez év végén is szeretne örömöt okozni azoknak, akik magányosan,  egyedül, nehéz körülmények között töltik az ünnepeket. A már több mint 10 éve folytatott jótékonysági vásárunk évről évre egyre több Jótevőre talál, sajnos nagy szükség is van az adományokra, legyen az termék, vagy pénzösszeg amiből meg tudjuk venni az ünnepi asztalra valót.

A korábbi években is magánszemélyektől, cégektől használati tárgyakat, játékokat, könyveket, terítőket, kézimunkákat stb. gyűjtöttünk, s a jótékonysági vásáron értékesítettük azokat.  A jótékonyságnak kettős célja volt, tárgyainkat a bolti, kereskedelmi árnál olcsóbban értékesítve többen meg tudták vásárolni,   s a másik cél, hogy az  Otthonok lakóit és a  városban, főként a tanyavilágban élő teljesen egyedülálló, rászoruló embertársainkat karácsonyra megajándékozzuk. Az ajándékcsomagok  átadása mellett elbeszélgettünk a főként tanyán élő idős emberekkel, akiknek ez nagy örömöt, élményt jelentett,  hiszen télidőben  hetekig nincs kivel váltsanak néhány szót.

Kérjük ebben az évben is a kedves Támogatók segítségét a vásárhoz szükséges árukészlet biztosításához, olyan, új dísztárgyak, régi nippek, háztartási és egyéb használati eszközök, játékok, könyvek, plüsfigurák, díszítő kellékek, tartós élelmiszerek, édességek,  felajánlását, amit jó szívvel adnának erre a célra, amit önmaguk is szívesen kapnának, vagy vásárolnának ajándékba.

Gyűjtés helye: Szarvas Város Barátainak Köre Klub 5540 Szarvas, Nap (korábban Klucsjár) u. 24.  Ideje:  minden szerdai napon 14 órától 17 óráig.

Időpont egyeztetés is lehetséges: 30-9450-361 mobilszámon, vagy a baratikor.szarvas@gmail.com e-mail címen.

Pénzbeli támogatás, a cél megjelölésével:11733058-20008316 bankszámla számra utalható.

Szeretettel várunk minden önkéntes, aktív Tagunkat, Segítőket a kézműves foglalkozásokra, minden héten szerdai napon 14  órától 17 óráig, ahol a közös munka öröme szép és hasznos tárgyak alkotása jó érzéssel, vidámsággal tölti meg a Baráti Kör klubhelyiségeit.

Legyünk minél többen akik alkotnak, gyűjtenek, adakoznak a  jótékonysági vásárra, mert adni jó!

Köszönet: egy boldog mosoly!

Szarvas Város Barátainak Köre

Népszerű

Bődi János a baráti kör alapkövénél (Fotó: Babák Zoltán) Bődi János a baráti kör alapkövénél (Fotó: Babák Zoltán)

Bődi János a baráti kör új elnöke

Közérdekű

Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán) Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán)

A szeretet arcai versben, prózában és dalban

Színház

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect