in ,

Feledteték a múlt heti vereséget

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

A Hunyadi igyekezett feledtetni az elmúlt heti 11–0-ás idegenbeli vereségét. A 15. percben már 4–0-ra vezettek szombaton a Gádoros SE ellen. Aztán egy kicsit leült a lendület, több hibát vétettek, így a félidő végére nem változott az állás.

A második félidőt igyekeztek meghajtani, mindenki gólt akart rúgni, amit az is mutat, hogy a balhátvéd Pásztor Dávid is rúgott akciógólt.

Gólok: Olasz Imre 1 (7′), Virág Imre 2 (9′ és 15′), Lós István 1 (16′), Tasi Norbert 2 (63′ és 77′), Bíró Dávid 1 (75′), Pásztor Dávid 1 (89′)

Békésszentandrási HMSE – Gádoros SE 8–0 (4–0)

Hunyadi: Buzás Bálint – Nyemcsok Mihály (60′ Kozák Balázs), Szűcs Damján, Olasz István, Pászor Dávid – Lós István, Kiss László – Olasz Imre (65′ Tóth Patrik), Tasi Norbert, Bíró Dávid – Virág Imre (57′ Seres Viktor)
Cserék: Szabó Zoltán, Kiss Tibor
Jók: az egész csapat

Virág Imre: Igyekeztünk feledtetni az elmúlt heti vereséget.

Gádoros SE: Horváth Sándor – Szokolai Zsolt (39′ Ordó Sándor), Molnár Gergő, Bús Tamás (17′ Jónás Dávid), Máriás Péter – Kovács Tibor, Gyetyinás János – Drimba Dávid (69′ Farkas Zsolt), Polyák Attila, Moldván Krisztián, Mucsi Dániel (78′ Jónás Csaba)
Jók: Horváth Sándor
Edző Pisont András

Pisont András: Egy építőmunkát végzünk, és ez a fiatal csapat ezt a fajta nyomást, két jogos tizenegyesünket 0–0-nál és 1–0-nál nem adták meg az első hat percben – nem bírta el. Jobban használta ki a lehetőségeit, jobb volt Szentandrás.

Jövő héten ki-ki meccs Csabacsűddel. Öpi erről előzetesen annyit mondott, “ők játszanak otthon, igyekszünk megnehezíteni a dolgukat”.

0

Éremesőt hozott a hétvége a Vértessy táncosainak

Fotó: police.hu0

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Szarvason