Connect with us

Csabacsűd

Meggyújtották a második gyertyát is Csabacsűdön

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

“A tél még csak próbálgatja erejét”, állapította meg délután Kórógyi Angyalka a csabacsűdiek soros második adventi összejövetelén. Ezúttal is az evangélikus templom adott oltalmat a ködös, kabát alá hatoló hideg elöl, ahol a falu ovisai mutatták be karácsonyváró műsorukat.

– Az ünnep a családé, örüljünk együtt az adventnek, tegyük közös sétákat, látogassuk meg a rokonokat, akikről talán már elfeledkeztünk. Sokan elutaznak ilyenkor, hogy ne legyen megterhelő a készülődés, de bárhol is legyünk, a legfontosabb, hogy együtt legyünk – fogalmazott a Hársliget Óvoda vezetője.

Az ovisok énekes előadása után az óvoda pedagógusai a szülőkkel közös énekkel járultak a délután karácsonyi hangulatához.

A templomból a csabacsűdiek a községháza elé vonultak, ahol Angyalkának Czesznak János segített a második gyertya meggyújtásában

Kiemelt

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. április 1.

Szarvas

Fotó: RTL Klub Fotó: RTL Klub

Evangélikus TikTok-story

Szarvas

Az Alkotmány utcai ABC feltöltött polcai ma reggel (Fotó: Babák Zoltán) Az Alkotmány utcai ABC feltöltött polcai ma reggel (Fotó: Babák Zoltán)

Kereskedelem három nappal a kijárási korlátozás bevezetése után

Szarvas

Ambrus atya emlékének ajánlották a vasárnapi szentmisét (Fotó: Hegedűs Éva) Ambrus atya emlékének ajánlották a vasárnapi szentmisét (Fotó: Hegedűs Éva)

Ambrus atyáért ajánlották fel a vasárnapi szentmisét

Szarvas

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect