Connect with us

Szarvas

Munkagödörbe esett egy kerékpáros, súlyosan megsérült

(Fotó: police.hu)
(Fotó: police.hu)

Büntetőeljárást indított a rendőrség egy férfi ellen, mert a munkatársa az ő utasítására szabálytalanul kerített el a forgalom elől egy munkagödröt Szarvason. Egy kerékpáros belehajtott a gödörbe és súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Szabálytalanul kerítettek el egy munkagödröt 2019 májusában Szarvason, a Szent István utcában. A munkálatokért felelős férfi egy kollégájának azt az utasítást adta, hogy a lezárt útszakaszon egy munkagéppel álljon be a gödör elé, de a gép nem takarta el teljesen a felbontott részt. A lezárt területre egy kerékpáros férfi behajtott, elment a gép mellett és beleesett a gödörbe. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a súlyosan megsérült kerékpárosnak a későbbiekben maradandó egészségkárosodása is kialakulhat a baleset miatt. A munkabiztonsági szakértő pedig megállapította, hogy a munkagödör forgalom előli elzárása nem felelt meg az előírásoknak. A Szarvasi Rendőrkapitányságon a kivitelezésért felelős férfi ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait 2020. március 16-án továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

2020. 03. 18., sze – 15:41 Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Népszerű

Fotó: Petrik Angelika Fotó: Petrik Angelika

Online barbizás: hogy találják fel magukat az ötévesek a karantén alatt

Karantén

Mentás quinoa saláta fokhagymás pulykamellkockákkal (Fotó: Gallicoop.hu) Mentás quinoa saláta fokhagymás pulykamellkockákkal (Fotó: Gallicoop.hu)

Ajánlatunk hétvégére: Mentás quinoa saláta fokhagymás pulykamellkockákkal

Gasztronómia

Jónás Jánosné, a Békés Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke (Fotó: Hegedűs Éva) Jónás Jánosné, a Békés Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke (Fotó: Hegedűs Éva)

Kiadvány jelent meg a Nemzetközi Roma Nap tiszteletére

Szarvas

A TV2 forgat az Ótemplomban (Fotó: Babák Zoltán) A TV2 forgat az Ótemplomban (Fotó: Babák Zoltán)

A TV2 forgatott ma az Ótemplomban – holnap reggel adásban Lázár Zsolt

Vallás

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect