Connect with us

Szarvas

Munkagödörbe esett egy kerékpáros, súlyosan megsérült

(Fotó: police.hu)
(Fotó: police.hu)

Büntetőeljárást indított a rendőrség egy férfi ellen, mert a munkatársa az ő utasítására szabálytalanul kerített el a forgalom elől egy munkagödröt Szarvason. Egy kerékpáros belehajtott a gödörbe és súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Szabálytalanul kerítettek el egy munkagödröt 2019 májusában Szarvason, a Szent István utcában. A munkálatokért felelős férfi egy kollégájának azt az utasítást adta, hogy a lezárt útszakaszon egy munkagéppel álljon be a gödör elé, de a gép nem takarta el teljesen a felbontott részt. A lezárt területre egy kerékpáros férfi behajtott, elment a gép mellett és beleesett a gödörbe. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a súlyosan megsérült kerékpárosnak a későbbiekben maradandó egészségkárosodása is kialakulhat a baleset miatt. A munkabiztonsági szakértő pedig megállapította, hogy a munkagödör forgalom előli elzárása nem felelt meg az előírásoknak. A Szarvasi Rendőrkapitányságon a kivitelezésért felelős férfi ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait 2020. március 16-án továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

2020. 03. 18., sze – 15:41 Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Népszerű

Nyári saláta (Fotó: Gallicoop Instagram) Nyári saláta (Fotó: Gallicoop Instagram)

Gyümölcsök, saláta, és szaftos pulykamellcsíkok narancsos majonézes öntettel?!?!

Ajánlatunk hétvégére

Rohony Márk (Andragória, pirosban), nyomában Pásztor Dáviddal (Liverpool) (Fotó: Babák Zoltán) Rohony Márk (Andragória, pirosban), nyomában Pásztor Dáviddal (Liverpool) (Fotó: Babák Zoltán)

Beütött a vakáció a teremfoci-bajnokságban is

Sport

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Teltházat vonzott a Csík zenekar koncertje

Koncert

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Papírforma a Cziglédszky Sámuel-emléktornán

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect