in , ,

Szomszédvári edzőmérkőzéssel nyitottak labdarúgóink

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Bő két és fél hónap után játszhattak újból mérkőzést a szarvasi és a csabacsűdi labdarúgók, akik szombaton egymás ellen szakították meg a hosszú kényszerű szünetet.

Szarvasi FC–Csabacsűdi GYLSE 4–3 (1–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Szarvas, 250 néző. Vezette: Rohony.
Szarvas: Kasik – Szikora (Molnár), Bozsó (Takó), Bakró (Borbély), Polonszki (Lénárt) – Kiri M. (Bány), Zima, Furár – Sindel (Moleri), Varga I. (Kerekes), Kriska. Edző: ifj. Somogyi János.

Csabacsűd: Petrovics – Sovány (Viszkok D.), Kiri B., Viszkok Cs. (Szűcs), Pecznik (Király) – Rafaj, Kasik, Tasi N. (Gombár E.), Sándor (Jelen) – Endrefalvi, Körösfalvi (Magyar). Edző: Kondacs János.

Gólszerző: Furár 2, Varga I., Kerekes, ill. Rafaj, Kiri B., Magyar.

Szarvason nagyon szeretik a focit, aminek ékes bizonyítéka, hogy a két csapat felkészülési mérkőzése iránt élénk érdeklődés mutatkozott. Az első félidőben a szarvasiak domináltak, Petrovics kapus még büntetőt is hárított, így tartva meccsben az övéit. Szünet után megmaradt a hazaiak fölénye, már három góllal vezettek, amikor a 60. perc táján mindkét oldalon jelentős fiatalítás történt. Noha ezt az időszakot a vendégcsapat nyerte, a hazai fiatalok nem szálltak be rosszul. Mindent egybevetve, a mérkőzés jó szolgálatot tett a játékosok és a focira éhes közönség számára is.

Ifj. Somogyi János: – Nagyon örülök annak, hogy tudtunk egy jó felmérést tartani. Boldog lennék, ha ennek a mérkőzésnek folytatása is lenne Csabacsűdön! Rövid lesz a nyári szünetünk, július 6-ára tervezzük a következő évi felkészülés kezdetét.

Kondacs János: – Jó meccset játszottunk, a góljainkat egykori szarvasi játékosok szerezték. Annak külön örülök, hogy az ifistáink nem vallottak szégyent.

Kepenyes György

Fotó: Babák Zoltán

Fotó: Bíró Gyula

Üzenet „pedagógus lelkeknek”…

Mustáros pulykamáj (Fotó: Gallicoop.hu)

Mustáros pulykamáj