Connect with us

Színház

Lóca, az évad első interaktív gyermekműsora

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Ha szerda, az a Vízi Színházban azt jelenti, hogy a gyermekeké a nézőtér, a színpadon mesejátékot vagy koncertet láthat a jövő színházi közönsége. Az viszont furcsa látvány a Vízi Színházban, hogy a gyermekműsoron nem teltház van. Pedig a Lóca együttes megérdemelte volna. De az előírásokat be kell tartani.

A Kecskeméten 2010-ben alakult Lóca együttes és főleg Fekete Inci aki hegedűn, dorombon, játszott és énekelt igazán mindent megtett, hogy az este anyaga kerek egész legyen. Az énekszámok közben főleg ő tartotta a kapcsolatot a gyerekekkel, akiket játékra hívott. Segítőtársai Nádudvari Róbert, aki gitározott és énekelt valamint Almási Krisztián, aki dobolt, énekelt és egy esőt utánzó hangkeltő eszközt is megmutatott a gyerekeknek.

Az interaktív előadás mondókákra, gyermekdalokra, népdalokra, és játékokra épült, és inkább az óvodás és kisiskolásoknak szólt. A Vízi Színház közönsége is ilyen összetételű volt, így a gyermekek többsége felállva követte Fekte Inci útmutatását, és bekapcsolódott a játékba. Jó volt látni, hogy az ifjú nézők önfeledten, a vers szövegére játszanak.

A műsor a Köszönjük Magyarország Program keretében valósult meg.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Népszerű

Sógornők (Fotó: Babák Zoltán) Sógornők (Fotó: Babák Zoltán)

(Sógor)női sorsok

Színház

Bodonyi Dóra megnyerte a K1 5000-et

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Szarvasi séta a millennium korának polgári Magyarországán

Turizmus

Bodonyi Dóra K1 500-as középfutama után (Fotó: ICF) Bodonyi Dóra K1 500-as középfutama után (Fotó: ICF)

Bodonyi Dóri két, Dombvári Bence egy döntőt megy holnap

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect