Menu
in ,

Hajón csapatott a csapat

Az országközéptől indult a csapatás a Katalin II fedélzetén (Fotó: Babák Zoltán)

Az országközéptől indult a csapatás a Katalin II fedélzetén (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt héten hajóra szállt a Minden ami Szarvas csapata, hogy a Katalin II fedélzetén funky és house hangjaira tegyen egy kört az országközép és a Szarvasi Vízi Színház között.

Szlovák Norbit nyugodtan tekinthetjük házigazdának, hiszen eredetileg ő indította el a házidídzsézést, és mióta az adás kilépett kis házistúdiójából, mindig ő az egyik fellépő.

Szlovák Balázs Norbin keresztül egy éve kóstolt bele a diszkózásba, de baráti társaságán kívül közönség előtt még nem lépett fel. Ez a legnagyobb esemény, amin keverőpult mögé állt. Inkább az undergroundos műfajt szereti, house és techno. Ezek közül is inkább a deep house vonal áll hozzá közelebb, árulta el kérdésünkre.

A hajózást és a zenélés a Minden ami Szarvas és társoldalai is közvetítették közösségi oldalaikon pénteken. A technikai feltételek meglétéért rendszerint Kovács Bence felel. Őt kérdeztük, hogy most az, hogy egy hajón kellett megoldani a technikai feltételeket, milyen váratlan helyzet elé állította.

– Az alapproblémát az jelentette, hogy a technika áram nélkül nem működik, de Pista bácsi (Demeter István, a Katalin II kapitánya), Réka (Demeter Réka, szintén hajóskapitány), és a csapatnak a kreativitása tegnap tíz perc alatt megszülte a megoldást – jelentette ki Bence.

Hozzátette, hogy itt mindenki a saját ötletét, tudását, kreativitását teszi a dologba, annak érdekében, hogy működjön minden. A csapat tagjai a hétköznapi életükben a legváltozatosabb területeken dolgoznak, a MASZ-ba mindenki csak hobbiból jár.

– Én azt nagyon fontosnak tartom, hogy ha ezt mindenki kötelezőnek, előírt munkának fogná fel, akkor lehet, hogy nem lenne ilyen az eredmény, de miután mindenki lelkesedésből, hobbiból, kedvtelésből csinálja, ezért lett ilyen. Azt tudom mondani, amit te mondtál nekem nagyon sok éve, hogy a Newjság sem lenne, ha munkának indult volna, de hobbinak indult, és az is maradt számodra. Ez ugyanaz. Mi sem munkának fogjuk fel. Nagyon sokan kérdezik, hogy miből finanszírozzuk. Lelkesedésből – foglalta össze Bence a Minden ami Szarvas, és ahogy emlékeztetett rá, a Newjság filozófiáját is egyszerre.

Még egy utolsó meglepetéssel fog szolgálni a Minden ami Szarvas csapata. Ígéretük szerint látványos pontot tesznek a sorozat végére. Az időpontról egyelőre még nem adtak felvilágosítást.

Exit mobile version