in , ,

Teltházat vonzott a Csík zenekar koncertje

Fotó: Kepenyes Balázs0
Fotó: Kepenyes Balázs

A Vízi Színház szombat esti műsora előtt Molnár Istvánné a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola mindig mosolygós igazgatóasszonya, önkormányzati képviselő köszöntötte a teltházas közönséget, Farkas Sándor miniszterhelyettesi feladatokat ellátó parlamenti államtitkár társaságában. Mindketten rövid beszédben köszöntötték a Köszönjük Magyarország! alcímmel megrendezett, ezúttal a Postán dolgozókat, akik a pandémia ideje alatt is dolgoztak. Köszönjük Postai dolgozók!

A postai dolgozók tiszteletére rendezett esten nem kisebb együttes köszönte meg a munkájukat, mint az egyik legnépszerűbb népzenei együttes, a Csík zenekar.

Az együttes a másfél órás koncert alatt a tőlük megszokott igényességgel, rengeteg hangszerrel színesítve adta elő műsorát. A közönség tapsa sokszor kísérte végig az előadott számokat. A szél feltámadása megnehezítette az éppen pihenő hangszerek helyzetét, ami a hangszerek biztonságba helyezését követelte meg. De e tény, a hirtelen lehűlt levegő sem zavarta meg a művészeket, hogy minőségi koncertet adjanak. Végül a közönség felállva tapsolta meg és ünnepelte a zenekart, így ráadás nélkül ők sem mehettek le a színpadról.

Akik elkápráztatták a nézőket: Csík János hegedű, ének, Majorosi Marianna ének, Barcza Zsolt, Bartók József, Kunos Tamás, Makó Péter, Szabó Attila több hangszert szólaltattak meg, és mindannyian énekeltek is.

Felemelő hangulatú este volt!

Galambos Edit

A fotókat Kepenyes Balázs készítette.

Fotó: Keller Dávid0

Papírforma a Cziglédszky Sámuel-emléktornán

Rohony Márk (Andragória, pirosban), nyomában Pásztor Dáviddal (Liverpool) (Fotó: Babák Zoltán)0

Beütött a vakáció a teremfoci-bajnokságban is