Connect with us

Koncert

Teltházat vonzott a Csík zenekar koncertje

Fotó: Kepenyes Balázs
Fotó: Kepenyes Balázs

A Vízi Színház szombat esti műsora előtt Molnár Istvánné a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola mindig mosolygós igazgatóasszonya, önkormányzati képviselő köszöntötte a teltházas közönséget, Farkas Sándor miniszterhelyettesi feladatokat ellátó parlamenti államtitkár társaságában. Mindketten rövid beszédben köszöntötték a Köszönjük Magyarország! alcímmel megrendezett, ezúttal a Postán dolgozókat, akik a pandémia ideje alatt is dolgoztak. Köszönjük Postai dolgozók!

A postai dolgozók tiszteletére rendezett esten nem kisebb együttes köszönte meg a munkájukat, mint az egyik legnépszerűbb népzenei együttes, a Csík zenekar.

Az együttes a másfél órás koncert alatt a tőlük megszokott igényességgel, rengeteg hangszerrel színesítve adta elő műsorát. A közönség tapsa sokszor kísérte végig az előadott számokat. A szél feltámadása megnehezítette az éppen pihenő hangszerek helyzetét, ami a hangszerek biztonságba helyezését követelte meg. De e tény, a hirtelen lehűlt levegő sem zavarta meg a művészeket, hogy minőségi koncertet adjanak. Végül a közönség felállva tapsolta meg és ünnepelte a zenekart, így ráadás nélkül ők sem mehettek le a színpadról.

Akik elkápráztatták a nézőket: Csík János hegedű, ének, Majorosi Marianna ének, Barcza Zsolt, Bartók József, Kunos Tamás, Makó Péter, Szabó Attila több hangszert szólaltattak meg, és mindannyian énekeltek is.

Felemelő hangulatú este volt!

Galambos Edit

A fotókat Kepenyes Balázs készítette.

Népszerű

Online karácsonyi vásárt szervez a megyei önkormányzat

Békés megye

Pulyka cacciatore édesburgonyával (Fotó: Gallicoop Instagram) Pulyka cacciatore édesburgonyával (Fotó: Gallicoop Instagram)

Pulyka cacciatore édesburgonyával

Ajánlatunk hétvégére

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

M44: Újabb szakasz átadása várható decemberben, díjmentesség marad

Közlekedés

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Advent 2020: Távolról is közel

Közösség

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect