in ,

Magyar Kupa: az első akadályt sikerrel vette Soma alakulata

Styecz Milán fehér szarvasi szerelésben (Fotó: Babák Zoltán)0
Styecz Milán fehér szarvasi szerelésben (Fotó: Babák Zoltán)

A Szarvasi FC labdarúgócsapata győzelemmel kezdte a 2020-2021-es idényt. A kék-fehér együttes szerdán a Magyar Kupa megyei első selejtező fordulója keretében fogadta a Tótkomlóst. A továbbjutást a papírforma szerint megoldotta ifjabb Somogyi János alakulata, ugyanakkor a teljesítményén biztosan tud még javítani a jövőben.

Szarvasi FC–Tótkomlósi TC 4–1 (2–1)
Szarvas, 300 néző. Vezette: Zahorán János.

Szarvas: Kasik – Polonszki, Bakró (Deli), Bozsó, Szikora – Varga I., Kriska, Zima, Furár (Törköly), Styecz – Klimaj (Mojzsis). Edző: ifj. Somogyi János.

Tótkomlós: Asztalos – Balogh T., Jámbor J., Horváth H., Poljak D. – Bogár, Kovács I. (Barna), Fazekas, Jámbor G. (Kocsis), Keszeli – Moszheim (Zádori). Edző: Dávid Zsolt.

Gólszerző: Zima (6.), Furár (43.), Klimaj (58.), Varga I. (85.), ill. Keszeli (15.).
Jó: Kriska, Klimaj.

Alacsony színvonalú mérkőzésen a vendégcsapat végig védekezett. Dicséretükre szóljon, hogy negyedóra múltán jöttek ki először a saját térfelükről először és nyomban gólt szereztek. Szünet előtt egy szabadrúgásgóllal vette vissza az előnyt a szarvasi együttes. Ahogy haladt az idő a szünet után, úgy fáradt bele a játékban a komlósi védelem, ugyanakkor a hazai támadók a kihagyhatatlant is kihagyták.

ifj. Somogyi János: – Örülök a továbbjutásnak!

Kepenyes György

A turizmus a tourinformosok szemével

Fotó: Kepenyes Balázs0

Aladdin, Abu, Dzsini és persze Jázmin