in ,

Nemzetközi edzőtáborban készül Tóth Patrik és Hajduch Nándor

Tóth Patrik és Hajduch Nándor
Tóth Patrik és Hajduch Nándor

Ezen a héten a szabadfogású kadet birkózóválogatott nemzetközi edzőtáborban készül a jövőbeni megmérettetésekre. Az edzőtábor helyszíne a dunavarsányi olimpiai edzőközpont.

A Szarvasi Birkózó Egyesület is érdekelt ebben a táborban két birkózó révén. Tóth Patrik és Hajduch Nándor kapott meghívást, és jelenleg is a válogatott tagjaként készülnek a külföldi csapatokkal együtt, hogy a közeljövőben megrendezett versenyeken a lehető legjobban szerepeljenek.

Természetesen szigorú szabályok mellett lehet ilyen táborban részt venni, ilyen például a tesztelés és a tábor elhagyásának a tilalma. Megérkezésükkor tesztelésen esett át mindenki, és egy lezárt táborban edzenek, hogy elkerüljék a fertőzés veszélyét. Mindenképp öröm, hogy a Magyar Birkózó Szövetség a pandémiai idején is törődik a versenyszerűen sportoló fiatal gyerekekkel, és szigorú szabályok bevezetésével megszervez egy nemzetközi válogatott tábort, hogy fejlődjenek.

Személy szerint bízom benne, hogy az oltások hatására végre nyitni tud az ország, és ha nem is teljesen, de részlegesen visszatérhetünk a nemzetközi versenyekhez és edzőtáborokhoz klubszinten is.

Sükösd Attila – SZBE elnöke

Munka közben a BME FRT tagjai

Gerzsenyi Luca és Gruner Beni a BME Formula Racing Teamjében

Meglátni a szépet