A Szarvasi Tenisz Club OB II-es csapata 2020. szeptember 5-én, szombaton
A Szarvasi Tenisz Club OB II-es csapata 2020. szeptember 5-én, szombaton
in ,

Továbbra is az országos harmadik vonalban csatázhatnak a szarvasi teniszezők

Hosszas huzavona után eldőlt, hogy a honi szövetség elfogadta a Szarvasi Tenisz Club nevezését, így a Körös-parti együttes a harmadik évét is az OB II-es csapatbajnokságban töltheti májustól.

Az előzetes hercehurcát egy, a tavalyi év végén le nem játszott mérkőzés okozta, ami befolyásolta a csoportból kieső csapat kilétét. Végül a honi szövetség illetékesei bölcs belátást tanúsítva, mindkét érintett fél nevezését elfogadták, így idén is a harmadik vonalban csatázhatnak egymással.

Mint azt Eckert Rolandtól, a szarvasiak csapatvezetőjétől megtudtuk, nem szeretnének hasonló kelepcébe kerülni, ezért igyekeztek megtartani értékeiket, illetve tovább erősíteni soraikat.

– Bartók Béla személyében egy erős OB II-es játékost sikerült hazacsábítanunk, illetve hozzá hasonlóan vendégjátékosként nálunk szerepel majd a többszörös vidékbajnok, Hegyi Norbert, aki F16-os szinten anno országos top tízes teniszezőnek számított. További változást jelent, hogy Venásch Zsolt tavalyi helyét a visszatérő dr. Lengyel Ákos veszi át a keretben. Ő szintén nagy hasznunkra lehet a terveink megvalósításában, mint ahogyan a Békéscsabáról újabb évre kölcsönkapott Belanka Ádámra is fontos láncszemként tekintünk – mondta el Eckert Roland.

A Szarvasi TC tavaszi erősorrendje: Gruner Benedek, dr. Bencze Tamás, Belanka Ádám, Parczen Benedek, dr. Szalbot Balázs, Eckert Roland, Bartók Béla, Párizs Szabolcs, dr. Lengyel Ákos, Hegyi Norbert, Selymes Martin.

Bakulya Mihály

What do you think?

Dósa Zsuzsa a Sógornők sajtónyilvános olvasópróbáján (Fotó: Babák Zoltán)

A színház társasjáték, ahol energiák mozognak

Részlet a TASZ idevonatkozó oldaláról

Hétfőtől az alsósoknak ismét jelenléti oktatás, de a szülő igazolhatja a távollétet