in ,

A válogatott tagság megtartásáért küzd Sutyinszki István

Sutyinszki István
Sutyinszki István

Az áprilisi Székelyen megrendezett forduló után a napokban Tiszakécske jelentette a következő állomást a Hunter Field Target (HFT) Magyar Kupa versenysorozatban. A viadalon 70 versenyző indult különböző kategóriákban.

A válogatott tagság megtartásáért küzdő szarvasi Sutyinszki István a verseny végén holtversenyben a harmadik helyen állt két másik versenyzővel együtt, ám a szétlövésben kiesett, mert elkapkodott egy lövést. Nem dőlt le a bukócél, így meg kellett elégednie az 5. hellyel.

– A pálya kellően nehéz volt, hogy felkészítse a versenyzőket a két hónap múlva esedékes HFT-világbajnokságra, amit Szlovákiában fognak megrendezni. Bár szomorú vagyok, hogy nem sikerült dobogóra állnom, de vigasztal az, hogy az első hatban benne vagyok, így továbbra is tagja maradtam a válogatottnak, és mehetek a világbajnokságra – közölte a jó hírt Sutyinszki István. – A hat fordulós HFT Magyar Kupa versenysorozatban az eddigi két fordulóban elért eredményeim alapján a második helyen állok. Bízom benne, hogy a következő rendezvényeken sikerül felállnom a dobogóra – tette hozzá.

Endrefalvi góljával döntetlen Mezőhegyesen. A fotó a Mezőhegyesi SE-vel 2021. április 4-én itthon vívott mérkőzésen készült

Pontosztozkodás Mezőhegyesen

Sörpácos BBQ pulykaszárny

Eldördült a startpisztoly: grillszezon indul