A páros verseny helyezettjei
A páros verseny helyezettjei
in ,

Ötödik alkalommal tisztelegtek Venásch György emlékének

A helyi teniszezők ötödik alkalommal tisztelegtek versennyel az egykori kiváló szarvasi teniszoktató, Venásch György emlékének. Még a viharos időjárás is megkegyelmezett a közel félszáz résztvevőnek, így a tervezettek szerint sikerült befejezni a magas színvonalú csatákat hozó viadalt.

A szokások szerint idén is három kategóriában hirdettek győztest. Szingliben a 45 év alattiak egyéni vetélkedését a hazai Gruner Benedek nyerte, aki a fináléban debreceni ellenfelet múlt felül. A 45 pluszosoknál békéscsabai siker született Hankó Bálint révén, aki a döntőt a szarvasi Samu Tamással vívta. A férfi páros kategóriában Gruner Benedek és Bartók Béla jóvoltából a házigazdák egysége diadalmaskodott, a Viharsarki Tenisz Akadémia két tehetségét, Mihály Leventét és Mokán Damjánt két vállra fektetve.

– A verseny elérte célját, hiszen majd félszáz teniszező sportbarátságát mélyítette tovább. Köszönettel tartozunk a szervezésben és a lebonyolításban résztvevő rutinos stábnak, hiszen minden flottul lezajlott, a támogatóknak pedig hála, hogy idén is gondoltak ránk – összegezte a két napos rendezvény tapasztalatait Eckert Roland, a házigazda Szarvasi Tenisz Club elnöke.

Végeredmények. 45 év alatti kategória: 1. Gruner Benedek (Szarvas), 2. Petrás Péter (Debrecen), 3. Oláh Imre (Sarkad) és Parczen Benedek (Szarvas).

45 év feletti kategória: 1. Hankó Bálint (Viharsarok), 2. Samu Tamás (Szarvas), 3. Gruner Zoltán (Szarvas) és Mrsan György(Szarvas).

Páros: 1. Gruner Benedek, Bartók Béla (Szarvas), 2. Mihály Levente, Mokán Damján (Viharsarok TA), 3. Oláh Imre, Nemes Attila (Sarkad, Békéscsaba) és Ludman Sándor, Eckert Roland (Debrecen, Szarvas).

Füzy Anita és Kranitz Krisztián erőemelő száma a Fővárosi Nagycirkusz műsorán a Szarvasi Vízi Színházban

A ma cirkusza a látvány és az érzelem művészete

Hajtós mérkőzés volt

Elégtételt vett a Hunyadi a múltkori, Csabacsűd elleni fiaskóért