in ,

A birkózóknál is beköszöntött a diákolimpiák ideje

Míg Sükösd Attila edző és a strandbirkózó világbajnok második helyezett Hajduch Nándor Konstancában tartózkodtak, addig az egyesület két hazai versenyen is részt vettek.

A Diákolimpia Diák I-es korosztályának országos döntőjén Orosházán álltak szőnyegre a szarvasi birkózók 2021. szeptember 24-én.

Neumann Kristóf a pontszerző 5. helyen végzett. Egészen az elődöntőig ment, ahol az utolsó hat másodpercben kapott ki 3-2-re. Ennek köszönhetően kicsit letörten és motiválatlanul ment a bronzmérkőzésre, ahol sajnos nem sikerült érmet szereznie. “Kristóf ebben a korosztályban még első éves, így jövőre nagy eséllyel indulhat a bajnoki címért”, fűzte az eredményhez Sükösd Attila.

Másnap Szpisjak Bence a Hajdúszoboszlón megrendezett Serdülő Diákolimpia országos döntőjén zárt az 5. helyen. “Bence nagyon kevés ideje birkózik, ez a 4. versenye a világjárvány miatt, így elfogadható részéről ez az eredmény, de a novemberi országos bajnokságon mindenképp dobogóra akar állni”, mondta edzője.

Egy hét múlva Ukrajnába utaznak Tóth Patrikkal együtt, hogy a lehető legtöbb versenyen szerezzenek rutint az országos bajnokság előtt. “Ami most nem sikerült, azt a novemberi Országos Bajnokságon megcsinálja!, bizakodik mestere.

Tóth Kevin és Galát Dávid most kiesett, de a következő versenyeken bizonyítani fogják, hogy többet tudnak mint amit most mutattak.

Mindkét versenyen Tóth Patrik birkózó és testvére, Dominik biztatta, segítette a fiúkat, amiért köszönetét fejezte ki számukra Sükösd Attila.

Sonkás-aszalt paradicsomos tekercsek

Sonkás-aszalt paradicsomos tekercsek bármilyen alkalomra

Letörték a kukoricát Csabacsűdön

Megcsúszott jubileum: Tizenegy év, X. Kukoricanap