Menu
in ,

Góliát nyert, de Dávid sem volt elégedetlen a mérkőzés végén

Magyar Martin elől hárít Kapusi Gergely

Magyar Martin elől hárít Kapusi Gergely (Fotó: Babák Zoltán)

A számszerű eredmény ellenére az egész csapattal elégedett volt vasárnap Sechna Gábor, hiszen a tabella két ellenkező végén helyezkedik el a két csapat. A vendégek, a Körösladányi MSK messze vezeti a tabellát, míg a Csabacsűdi GyLSE a kiesőhelyek egyikét foglalja el a Békés megyei I. osztály 13. fordulója után.

Ennek ellenére “nem öt-nullás meccs volt”, jelentette ki a hazaiak trénere. “Ameddig bírtuk erővel, tartottuk a null-nullt, addig partiban voltunk”, fogalmazott Sechna Gábor. Az első gólnál a fizikai fáradtságra jött egy kis mentális befáradás is, így az első gól el is döntötte a mérkőzést.

A 47. percben esett gólt (Bakk Ádám 0–1) aztán még négy követte (61′ Csicsely János, 66′ Farkas János, 75′ és 88′ Wéber László), így a végeredmény 0–5 lett.

A csabacsűdieknél három olyan ember is lehetőséget kapott, akik eddig kezdőként nem léphettek még pályára. Ők az eddigi játékuk, illetve az edzéslátogatások intenzitása miatt érdemelték meg a lehetőséget.

“Teljesen vállalható meccs volt. Emelt fővel jöhettünk le a pályáról. A lehetőségeink sem ugyanazok, mindenben Dávid és Góliát harca volt ez a mai”, mondta a mérkőzés után határozottan Sechna Gábor.

A mérkőzés különlegessége, hogy a 63. percben a végig kispados Viszkok Csaba is kapott egy sárgát.

Csabacsűdi GyLSE – Körösladányi MSK 0–5 (0–0)

Csabacsűdi GyLSE: Rohony Márk – Sovány Pál, Rafaj Roland, Gerhát Krisztián, Pecznik Péter (82′ Pecznyik Gábor) – Kiss Gábor (75′ Gyurik Dániel), Styecz Dániel (60′ Sándor János), Mojzsis Martin, Kasik Márk (60′ Magyar Martin) – Bankó István, Endrefalvi Erik

Jók: Sovány Pál, Gerhát Krisztián, Styecz Dániel, Kiss Gábor

Exit mobile version