in ,

Birkózás: Darvas Krisztián országos bajnok

35 kg-ban országos bajnok Darvas Krisztián
35 kg-ban országos bajnok Darvas Krisztián

Győrszentiván adott helyet a diák II-es Szabadfogású Országos Bajnokságnak vasárnap. Ebben a korcsoportban egyetlen versenyzőnk, 35 kg-ban Darvas Krisztián indult a megmérettetésen.

Kriszi az elmúlt időszakban nagyon keményen és tudatosan készült erre a versenyre, külön említésre méltó, hogy élete első országos bajnoksága volt. A versenyen rendkívül fegyelmezetten menetelt előre, minden meccs után a következő lépcsőfokot kitűzve maga elé és négy nyert mérkőzéssel a dobogó legfelső fokára állhatott, foglalta össze a versenyt a birkózók edzője, Sükösd Attila, aki fontosnak tartotta kiemelni, hogy versenyzője a mérkőzések során különös figyelemmel kísérte utasításait, ezáltal a szorult helyzetekből nagyon ügyesen sikerült kijönnie.

“Krisztián idén kezdte a bajnokságban való szereplést, nagyon fiatal még. A birkózás meghatározó szerepet tölt be az életében, ami látszik a hozzáállásában is. Fegyelmezett, higgadt és akaratos volt, láttam , hogy ő itt bajnok akar lenni minden áron. Élni tudott a lehetőséggel és megcsinálta. Az egész csapat büszke rá, és jó példa tud lenni a fiatalabb gyerekeknek, akik még csak ismerkednek a birkózás alapjaival. Fontos, hogy most ne elégedjen meg magával, mert ez csak az útja első méterei voltak és hosszú még ez az út, amit választott! Most kis pihenő vár rá, egy kis ünneplés ez idő alatt, aztán folytatjuk a munkát, mert a birkózás sosem áll meg”, nyilatkozta Sükösd Attila, a Szarvasi Birkózó Egyesület elnöke Krisztián eredményéről.

Pulykahússal töltött sütőtök

Pulykahússal töltött sütőtök

Farkasné Sinka Dóra, Major Attila képviselők, illetve Sinka Imre polgármester a testület február 28-i ülésén

Február végén túl a tizedik testületi ülésen