in ,

Nem sikerült megtalálni a Jamina játékának ellenszerét Csabacsűdön

Sándor János lövése átjut Ulrich Norberten, de nem ért kaput (Fotó: Babák Zoltán)

Csabacsűdi foci-időszámításhoz képest szokatlan időpontban, szombaton 10 órakor fogadta a Jamina SE együttesét a Csabacsűdi GyLSE a Békés megyei I. osztály 2. alsóházi fordulójában. A tavaszi télben a változó intenzitású és változó minőségű csapadék sok szurkolót tartott otthon.

A hazaiak Papp Dávid, Miklya Miklós (3, egyik büntetőből), illetve Mészáros Márk útvonalon ötöt kaptak a megyeszékhelyiektől.

“Mi nem működött?”, tettük fel a kérdést Sechna Gábor edzőnek a mérkőzés után. Négy olyan kezdő hiányzott, Endrefalvi Erik, Mojzsis Martin, Pecznik Péter kisárgult, Sovány Pál munkája okán, akik nemcsak kezdők, hanem húzóemberek is, érkezett a válasz. Ez a védelem két szélét, egy belső középpályást, illetve egy támadót jelentett mínuszba. Ehhez jött két kényszerű csere, Bakró Géza egy ki-kiújuló sérülése jött elő megint, valamint Viszkok Dani esett ki az alapjátékosok közül.

A lelkesedéssel nem volt baj, viszont rosszul játszottak; álmosan, megilletődötten kezdtek. Amire készültek, abból kapták az első gólt. Az ötből kettőt megpattanó labdából, egyet véleményes tizenegyesből kaptak. Most nem volt viszont az, ami az őszi szezon elején, hogy feladták a meccset, mentek mindig, mintha 0-0 lenne az állás, vagy legfeljebb egygólos hátrányban lennének, nézte a mérkőzés pozitív oldalát Sechna Gábor.

Nem sikerült a Jamina védelme mögé adott labdákkal helyzeteket kialakítani. A mérkőzés utolsó negyedórájában megpróbálták ugyanazt, amit Szarvas ellen is, 4-2-3-1-ről 4-4-2-re álltak át, de most ez csak pillanatokig működött.

“Nem sikerült megtalálni a vendégek pozíciós játékának az ellenszerét. Széthúztak minket, sokat passzoltak, mi meg szaladtunk a labda után. Megérdemelte a Jamina a győzelmet”, foglalat össze két mondatban a mérkőzés konzekvenciáit a csabacsűdiek mestere.

Csabacsűdi GyLSE – Jamina SE 0-5 (0-3)

Csabacsűdi GyLSE: Rohony Márk – Kiss Gábor, Viszkok Csaba, Viszkok Dániel (64′ Benyó Martin), Gerhát Krisztián – Rafaj Roland, Bakró Géza (32′ Styecz Dániel) – Kasik Márk (59′ Jelen Szebasztián Szilveszter), Gyurik Dániel, Sándor János – Urbancsok Ákos. Cserék: Kiri Mihály. Edző: Sechna Gábor

Jók: Sándor János, Gerhát Krisztián, Styecz Dániel, Jelen Szebasztián Szilveszter

Jamina: Démusz – Kardos T., Kovács I. (Gál), Zelenyánszki K., Mészáros, Miklya, Kardos L., Szaszák, Papp D., Németh (Bereczki), Bencsik (Ulrich). Edző: Pozsár Gábor.

Exit poll: Ön kire húzta az X-et?

Romhányi Roland aktív szerepet vállalt a mérkőzésen

Megérdemelték volna a döntetlent