A Szarvasi FC 1905 8-0-ra mattolta a nagyszénási egyesületet
A Szarvasi FC 1905 8-0-ra mattolta a nagyszénási egyesületet (Fotó: Kovács Bence)
in , , ,

Mindhárom térségi csapat begyűjtötte a 3-3 pontot

A szénásiak tartalékos csapattal álltak fel a Szarvasi FC 1905 ellen szombaton. Eleve hiányzott a házi gólkirályuk, Takács Márk, a meccs elején pedig elveszítették a másik gólzsákot, Nagy Szabolcsot, aki sérülten lépett pályára, de nem bírta a lába. Az előzmények mintha a harci kedvüket szegte volna a látogatóknak. A hazaiak hamar megszerezték a vezetést, a folytatásban pedig sorra alakították ki a helyzeteket, ezekből a szünetig el is döntötték a meccs érdemi részét. Szünet után a hitevesztett szénási együttes mélyen valós tudása alatt teljesített. Nagy hazai fölényben telt ez az időszak, a vendégeknek nem akadt hatásos fegyverük a szarvasi támadókkal szemben, így alakult ki a végére a jelentős különbség.

Szarvasi FC–Nagyszénás SE 8–0 (3–0)

Szarvas, 300 néző. Vezette: Barta Norbert István.

Szarvas: Kasik (Lénárt) – Bány, Zima, Polonszki, Zahorán, Pilán, Deli, Kiri M. (Varga I.), Furár (Magyar), Simon R., Styecz. Edző: Somogyi János.

Nagyszénás: Magony – Godár, Darida, Kolozsvári J., Kókai Á., Juhász (Leszkó), Libor (Deák), Vili, Rafaj, Nagy Sz. D. (Frankó), Márk (Simon L.). Edző: Tasi Róbert.

Gólszerző: Styecz (4., 54., 68.), Zima (14., 32., 64.), Varga I. (70.), Bány (90.).

(L. J.)

Fotó: Kovács Bence

A Csabacsűdi GyLSE Sarkadról hozta el mind a három pontot, míg a Hunyadi otthonában tudta tartani azokat a Csanádapáca ellenében.

Sarkadi KLE – Csabacsűdi GylSE 0-4 (0-1)

Békésszentandrási HMSE–Csanádapácai Előre FC 1–0 (0–0)

Locsolkodnak a Tessedik Táncegyüttes tagjai

A fiúk elkéstek, a lányok is vízzel várták őket

Pulykás moussaka

Pulykás moussaka