Menu
in ,

Hajduch Nándor tegnap felnőtt országos bajnoki érmet hozott Szarvasnak

Bronzérem: Hajduch Nándort nem nyomta össze a teher, hogy ő lehet az első aki Szarvasnak felnőtt országos bajnoki érmet nyerhet.

Bronzérem: Hajduch Nándort nem nyomta össze a teher, hogy ő lehet az első aki Szarvasnak felnőtt országos bajnoki érmet nyerhet.

Tegnap, 2022. április 30-án a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia adott otthont a Felnőtt Országos Birkózó Bajnokságnak, amin lehetőséget kapott az indulásra Hajduch Nándor és Tóth Dominik.

Tóth Dominik ígéretesen birkózott, de még nem tudta kiharcolni a pontszerző helyet.

“Dominak meg kell tanulni a meccsek végét is uralni, sajnos az utolsó egy perc nála kritikus még, viszont jó úton halad, hogy kijavítsa. Most ez még kevés volt a felnőttek között, de ő még csak junior korú, így lesz ideje fejlődni. Én hiszek benne”, fogalmazott edzője, Sükösd Attila ígéretes versenyzőjéről.

Hajduch Nándor egész nap jó formában birkózott, amivel kiharcolta a bronzérmet. Azért nagy szó ez, mert Szarvas városa először tudhat magáénak felnőtt országos bajnoki érmet birkózásban.

Sükösd Attila, Hajduch Nándor és Tóth Dominik

Hajduch Nándort nem nyomta össze a teher, hogy ő lehet az első aki Szarvasnak felnőtt országos bajnoki érmet nyerhet.

“Nándi egész nap koncentráltan, összeszedetten birkózott, félelmet nem ismerve ugrott minden ellenfelének, pedig még csak a juniorok között is első éves korú. Ezt vártam el tőle, és ezért is vittem el a versenyre. Az már csak hab a tortán, hogy érmes lett. Kisgyerekként került hozzám és most tessék, felnőttek között bizonyíthatott. Gyorsan telik az idő. Igazán tetszett a hozzáállása, nem nyomta össze a teher sem, hogy ő lehet az első aki Szarvasnak felnőtt országos bajnoki érmet nyerhet. Remélem itt nem áll meg a lendülete, és továbbra is ilyen jó kedvvel birkózik! Igazán büszke vagyok rá“; ezt már Hajduch Nándor hétvégéjéről nyilatkozta Sükösd Attila.

A nulláról kezdve építették fel az újkori szarvasi birkózást, most eljutottak a felnőtt országos bajnoki dobogóig. Sükösd Attila mindig megjegyzi, hogy ez nem jöhetett volna létre támogatóik, a szülők, és a város önkormányzatának segítsége nélkül.

Jövő héten az országos bajnokságon a kadet (U17) korosztályért szurkolhatunk.

Exit mobile version