in ,

A szarvasi Czifra Tibor a III. Szarvasi Ulti Kupa győztese

Az első három helyezett ultis (balról): Benedek Géza, Czifra Tibor és Domokos András
Az első három helyezett ultis (balról): Benedek Géza, Czifra Tibor és Domokos András

A szarvasi Cervinus Teátrum Pince klubja adott otthont május 17-én a III. Szarvasi Ulti Kupa nyílt kártyaversenynek. A helyi Aranykor Nyugdíjas Egyesület a település 300. évfordulója alkalmából szervezte a rendezvényt. A helyi ultisokon kívül Békéscsabáról, Gyuláról, Kondorosról, Mezőtúrról és Kardosról érkeztek nevezők.

Összesen 19 vállalkozó kedvű kártyás bízott a jó lapjárásban, több mint öt órán keresztül keverve az „ördög bibliáját”. A nagy bemondásokat is tartalmazó négy forduló versenyt a hazai Czifra Tibor nyerte, aki valamennyi körben a legeredményesebb játékosnak bizonyult. A második helyen a gyulai Domokos András végzett, aki a Békés Megyei Szabadidős Klubok Szövetsége vezetőjeként támogatta is az eseményt, közvetlenül mögötte pedig a békéscsabai Benedek Géza zárt.
Az első három helyezett serleg, érem, oklevél és könyvvásárlási utalvány díjazásban részesült. A legidősebb játékosnak járó különdíjat a 86 esztendős gyulai Albert József vehette át.

A verseny élcsoportja: 1. Czifra Tibor (Szarvas) 16 pont/+184, 2. Domokos András (Gyula) 12/+51, 3. Benedek Géza (Békéscsaba) 11/+30, 4. Opauszki György (Kondoros) 10/+57, 5. dr. Fabó Róbert (Szarvas) 10/+42, 6. Laurinyecz György (Kardos) 9/+40.

nym.

Gyermeknap Csabacsűdön

Pulykás melegszendvics tükörtojással

Pulykás melegszendvics tükörtojással