Menu
in ,

Éremben gazdag, mozgalmas hétvége a birkózóknál

Hajduch Nándor a Szavas Város Barátainak Körétől kapott "Szarvasért" Emléklappal

Hajduch Nándor a Szavas Város Barátainak Körétől kapott "Szarvasért" Emléklappal

Az elmúlt hétvégén két versenyen is részt vettek a Szarvasi Birkózó Egyesület birkózói. Hajduch Nándor Romániában lépett szőnyegre az UWW Nemzetközi versenyen 86 kg-ban, ahonnan bronzéremmel tért haza. Nándi kitartása ismét elismerésre méltó volt, hiszen most edzője nélkül, a válogatott keret tagjaként állt helyt a versenyen.

Hajduch Nándort versenyeredménye mellett nagy megtiszteltetés érte a hétvégén. Szarvas Város Barátainak Körétől kimagasló sporteredményeiért és kitűnő tanulmányi munkájáért Szarvasért Emléklapot vehetett át.

Az egyesület elnöke és edzője, Sükösd Attila ugyanezen a napon a kisebb korosztállyal Kiskunfélegyházán a Kiskun Kupán vett részt, amin Jankovszky Vencel harmadik helyezést ért el, Hidasi Hunor pedig az 5. helyen zárta a versenyt.

Darvas Krisztiánnak is bronzérem került a nyakába. Ez önmagában is szép teljesítmény, de most nem a legjobb formáját hozta, hiszen országos bajnokként elvárható lett volna tőle a magasabb szintű birkózás.

A Kiskun Kupán részt vevő szarvasi birkózók

Szopka Zoltánnak még versenyzési rutint kell szereznie. Ennek ellenére szép eredménnyel zárt , harmadik helyezett lett.

Bogyó Benedek most lecsúszott a harmadik helyről, az 5. helyen végzett.

“Nem vagyok megelégedve a kisebbek teljesítményével, valamiért most nagyon meg voltak ijedve. Lesz majd egy kis pihenő, és utána folytatjuk a felkészülést a soron következő versenyekre, mert bennük több van”, fogalmazott edzőjük a hétvégéről.

Ezen a hétvégén a junior korosztálynak szurkolhatunk, akik a szabadfogású országos bajnokságon lépnek szőnyegre.

Exit mobile version