in ,

Hatodik alkalommal tisztelegtek Venásch György munkássága előtt

A szarvasi Gergely Dániel mérkőzése
A szarvasi Gergely Dániel mérkőzése (Fotó: Babák Zoltán)

A Szarvasi Tenisz Club hatodik alkalommal rendezett amatőr emlékversenyt a néhai kiváló helyi teniszoktató, Venásch György munkássága előtt tisztelegve. A kétnapos viadalon három kategóriában hirdettek győztest.

A 12 indulót felvonultató nyílt egyéni verseny a gyulai Oláh Imre sikerével zárult, aki a döntőben a debreceni Petrás Péternél bizonyult jobbnak. A 45 év felettieknél hatan mérettették meg magukat, és a fővárosból érkező Krizsán Zoltán bizonyult legjobbnak. A párosoknál az egyéniben is érmes tárnoki Ott házaspár nyerte, a finálét Oláh Imre és Alt Ádám ellen vette eredményesen.

Mit arról az esemény szervezője, Párizs Szabolcs beszámolt, szombat délután a felhőszakadás miatt volt egy kényszerű hosszabb szünet, kétórányi munkával azonban sikerült játékra alkalmassá tenni a felázott pályákat, és folytatódhatott a program. Az utolsó meccseket vasárnap délután játszották, azt követően, 15 óra tájban tartották meg az eredményhirdetést.

Végeredmények

Nyílt egyéni (12): 1. Oláh Imre (Gyula), 2. Petrás Péter (Debrecen), 3. Ott Lívia (Tárnok) és Ott Ákos (Tárnok).

45 év feletti egyéni (6): 1. Krizsán Zoltán (Budapest), 2. Grósz Ferenc (Mezőberény), 3. Gruner Zoltán (Szarvas) és Sipos Zoltán (Szarvas).

Páros (11): 1. Ott Lívia, Ott Ákos (Tárnok), 2. Oláh Imre, Alt Ádám (Gyula), 3. Petrás Péter, Selyem Péter (Debrecen, Mezőtúr) és Gruner Benedek, Tóth Pál (Szarvas).

Bakulya Mihály

Fotó: Babák Zoltán

Nagy Alexander, Mochnács Zoltán, Árgyelán János, idősebb és ifjabb Komróczki László, Faragó János, Jónás Sándor és Kertész Tibor

A mester mesterré válik

MK-1-esek rajtja 2022. július 16-a délutánján

Félezernél is több kajakos és kenus az idei Körös Kupán