in ,

Jól indult ez a versenyszezon is a szarvasi birkózóknak

Az őszi szezon első versenyére 2022. szeptember 17-én került sor Csongrádon. Itt zajlott a kelet-magyarországi régió területi diák I. kötöttfogású Diákolimpia, illetve egyidőben ugyanitt a diák II. korosztály számára egy szabadfogású meghívásos verseny.

Sükösd Attila, a Szarvasi Birkózó Egyesület elnöke, egyben a fiúk edzője a verseny után következő eredményekről adott tájékoztatást:

Diák I-es korosztályban Belincsák Henrik, Bogyó Benedek és Tóth Kevin indult el, diák II-ben pedig Darvas Krisztián és Hidasi Hunor.

Belincsák Henrik eleinte félénkebben, majd egyre határozottabban birkózott, ezáltal ötödik helyen végzett.

Bogyó Benedek és Tóth Kevin is igyekezett legjobb tudását kamatoztatni a versenyen. Ők mindketten most váltottak súlyt, ezért ez a verseny nehezebb volt számukra, mint korábban. Ellenfeleik nagy része erősebbnek bizonyult náluk, de a fiúk nagyszerűen hozták a tőlük elvárható teljesítményt. Beni ötödik helyezést ért el, Kevin pedig a dobogó harmadik fokára állhatott.

Mindhárom fiú ezzel tovább jutott a diák I-es kötöttfogású diákolimpia következő állomására.

Kriszi és Huni diák II-ben indultak. Hunor még kevés versenytapasztalattal rendelkezik, viszont egyre ügyesebb mozdulatai vannak a szőnyegen. Most ötödik helyen zárt.

Kriszi – saját kérésére – egy súllyal feljebb indult el. Ez dicséretre méltó, hiszen ellenfelei sokkal erősebbek nála, viszont az akarat és az elszántság mégis erősebbnek bizonyult, ezért minden mérkőzést megnyerve a dobogó legfelső fokán állt.

Sükösd Attila örömét fejezte ki a jó szezonkezdést illetően, és bizakodásának adott hangot, hogy a következőkben mindenki egyre jobb szerepléssel, egyre fényesebb érmekkel tér haza.

A Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. vezetése: Füzesséry Tibor stratégiai vezérigazgató, valamint dr. Sóki Krisztina és Ruck János operatív vezérigazgatók

Új vezetők a GALLICOOP Zrt. élén

Vajdások Erdélyben

Déván ápoltuk a testvériskolai kapcsolatot