in ,

A második félidőre az öltözőben maradt a hazai gárda

Az NB II. női kézilabda-bajnokság dél-keleti csoportjának 7. fordulójában a Szarvasi NKK az Euro-Novex Utánpótlás Sport Egyesület csapatát fogadta az Alkotmány utcai sportcsarnokban.

Nagy iramban kezdte az összecsapást mindkét csapat, potyogtak a gólok. A 6. percben 5-4 volt az állás. A kezdeti lendület alábbhagyott, majd a hazaiak beleerősítettek és a 14. percre 9-5 lett az eredmény. A biztos vezetés birtokát követően több hiba csúszott a hazai támadásokba, melyet a vendégek kihasználták, és 13-12 alakult a parti a szünetre.

Fordulás után mintha az öltözőben maradtak volna a vendéglátók. Míg a vendégek első félidei lendülete megmaradt és az egyenlítés után a vezetést is átvették. A Körös-partiak nem tudtak újítani, csak futottak az eredmény után. A különbség egyre növekedett és 24-30-cal zárult a találkozó. Az NKK-sok ebben a félidőben nem tudtak megbirkózni a vendégek négy-kettes, olykor három-hármas nyitott védekezésével. A II.félidőben a gyorsabb vendégek győzelme nem forgott veszélyben.

Javítási lehetőség november 27-én a Szeged SE-Szarvasi NKK mérkőzésen lesz.

Szarvasi NKK-ENUSE 24-30 (13-12)

NB II-es női kézilabda mérkőzés. Szarvas 118 néző. Vezette: Juhász, Szilágyi

Szarvas: Nagy B.-Buzási 4, Balogh 3, Papp 4/2, Hajdu 4, Szőllősi 3, Kovács 2. Csere. Skorka (kapus), Nagy E. 1, Száva, Tasgyik, Török 1, Trnyik, Závoda 2. Edző: Száva Flórián. Kiállítások: 6 ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/2, 9/7. Vendégek legjobb dobói: Kaposvári 10/3, Páncél 6/3.

nym

Fotó: Kasik Gabriella

Fotó: Gubis Mariann

Ülésezett a Békés Megyei Önkormányzat

Urbancsokné Pljesovszki Ildikó előadása a Tessedik Sámuel Múzeumban

A vályogházak javításáról tömören