in ,

A Csabai Farkasokkal közös csapataink is megkezdték a szezont

A Szarvasi Jégkorong SE U12-esei tornagyőzelemmel zárták a szezont Algyőn
A Szarvasi Jégkorong SE U12-esei tornagyőzelemmel zárták a szezont Algyőn

U14 csapatban Ardai Virág, Patay Panna, Patay Sára kapott lehetőséget a csapatba kerülésre. A Miskolci Jégcsarnokban játszották a Keleti csoport első tornáját. Először a Kazincbarcikai Ördögök csapata ellen kezdtük meg a bajnokságot egy erődemonstrációval, 22-4 lett a végeredmény. A következő mérkőzést a nyíregyházi Szabolcsi Sólymokkal játszottuk, 19-10-re győztünk. Az utolsó összecsapást a hazai DVTK ellen zártuk, 12-3 lett a vége.

Virág 6, Panna 4 és Sári 3 gólt ütött ezen a hétvégén.

U16-os korosztályban Cziglédszky Barnabás, Csengődi Péter Keve, Petrovics Soma kapott lehetőséget a Makón kezdődő bajnoki rajtra. A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű és a Szolnoki Orcas csapataival mérkőztek meg.

Az első meccset a szegediek ellen játszottuk, ahol végig vezetve 12-3-ra győzött a csapat. Majd jégfelújítás után rögtön következtek a szolnokiak. Látható volt a fáradtság a játékosainkon, amit az ellenfél próbált kihasználni és hatalmas iramot diktált. Végig komoly koncentráltsággal az utolsó pillanatig küzdeni kellett a sikerért, de végül 2-0-ra nyertünk.

Barnabásnak 3, Somának 2 gólt sikerült ütnie.

Ezen a hétvégén három csapatunk is játszik, az U12-sek hazai pályán vasárnap 9:50-kor kezdenek a Csabai Farkasok csapata ellen, majd folytatják a makóiakkal és a hódmezővásárhelyiekkel.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk. A belépés ingyenes.

Kohut Pál edző

Címlapképünk egy korábbi versenyen készült.

A kép illusztráció

306 milliót kap Szarvas új inkubátorház építésére

Schmidt Gábor, az MKKSZ elnöke, Bátor György és Boros Gergely szakmai igazgató

Az utánpótlás-nevelésben évtizedeken át tartó eredményes munkájáért Aranylapát-díjat vehetett át Doxy