in ,

Lelkesen küzdöttek a szarvasi kosarasok

Nagyot küzdöttek a Szarvas GFE Gyakorló kosarasai a december közepi fordulóban
Nagyot küzdöttek a Szarvas GFE Gyakorló kosarasai a december közepi fordulóban (Fotó: Babák Zoltán)

December közepén rendezték a 2022/2023-a Kosárpalánta bajnokság 3. fordulóját Szarvason. A Fő téri Általános Iskola tornaterme ismét zsúfolásig megtelt lelkesen szurkoló családtagokkal, hogy megnézzék a Szarvas GFE Gyakorló kosarasait Mezőberény és Hódmezővásárhely ifjai ellen.

Igaz, a szarvasi csapat két vereséggel zárta a napot, a Mezőberényi KK Leány csapata ellen 12 ponttal, míg a Vásárhelyi Oroszlánok ellen 5 ponttal, maradtak alul, de a játékot látva edzőjük, Molnár-Vida Anna egyáltalán nem volt elégedetlen.

“Gratulálunk a csapatnak. Mindenkin látszott, hogy nagyon év vége van már, és ráférne egy kis pihenés. Ennek ellenére az utolsó pillanatig ügyesen küzdöttek”, nyilatkozta saját, és másodedzője, Bata Zsolt nevében Panka.

“Nagyon örülök, hogy 2022-ben újra elkezdhettem ezeket a gyerekeket edzeni. Igaz még csak a felénél járunk a szezonnak, de vannak akik nagyon lelkesen járnak edzésre, és napról napra látszódik a fejlődés rajtuk. Reméljük, hogy 2023-ban is ugyanígy tudjuk tovább folytatni!”, adott hangot örömének és reményének a korábbi válogatott játékos.

Végezetül ismét felhívással fordult a szarvasi, illetve környékbeli szülőkhöz, gyerekekhez, miszerint szeretettel várják minden olyan általános iskolás gyermek jelentkezését, aki kipróbálná ezt a sportot és szívesen csatlakozna a csapathoz. Ezt az alábbi telefonszámon vagy email címen lehet megtenni: +36305196319, email.

Már zajlik az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny előválogatója

A Szarvasi Jégkorong SE U12-es csapata

Az orkák a szarvasok mumusai a jégen