Menu
in , ,

Mindkét megyekettes csapatunk győzni tudott

A kupac alján valószínűleg Bozsó található.

A kupac alján valószínűleg Bozsó található (Fotó: Kepenyes Balázs)

A Békésszentandrási Hunyadi MSE és a Csabacsűdi GyLSE is mérkőzött szombaton a Békés megyei másodosztály A csoportjának 22. fordulójában. Míg a szentandrásiak az Orosházi Rákóczit fogadták, addig a csűdiek a csanádapácai barátokhoz látogattak.

A Hunyadi 80 percnyi gólnélküli játék után Dobi Noel góljával hátrányba került, Szerencsére Bozsó László a hátralevő időre elosztott két góljával fordítani tudott.

Békésszentandrási HMSE–OMTK-Rákóczi 2–1 (0–0)

Békésszentandrás, 80 néző. Vezette: Baczovszki Attila.

Békésszentandrás: Buzás – Bozsó, Olasz István, Filyó, Farkas M. (Szabó F.), Bakró (Szabó M.), Tasi K., Sztricskó, Balogh M., Kozák, Szécsi. Játékos-edző: Lós István.

Orosháza: Dobozi – Selmeczy, Balog N., Kun, Kocsis, Kun Szabó, Komlóssy, Czinkóczi, Csőke, Dobi, Kérdő (Szabó T.), Földesi. Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerző: Bozsó (85., 90.), ill. Dobi (80.).

Hosszú időn keresztül nem tudták érvényre juttatni akaratukat a csapatok, a hajrában azután felgyorsultak az események. Az orosházi fiatalok végig tetszetősen fociztak, vezetésük birtokában azonban elkövették azt a hibát, hogy „ráültek” az eredményre, ami megbosszulta magát. A szentandrásiak a végjátékban a rutinos Bozsó duplájával megfordították az eredményt és három döntetlen után az idény első hazai győzelmét aratták.

V. I.

***

A csabacsűdiek udvariatlan vendégek voltak, Sándor Jani és Kiss Gábor egy-egy mesterhármasával összesen hatot gurítottak a szépítésig jutó apácaiaknak. Ezzel az idegenbeli győzelemmel kicsi egérutat kaptak a kiesőzónából, sőt, a gólkülönbséget is sikerült pozitívra fordítani.

Csanádapácai EFC–Csabacsűdi GYLSE 1–6 (1–2)

Csanádapáca, 40 néző. Vezette: Krisán János.

Csanádapáca: Bozsó G. – Mag (Raffael), Juhász, Drozdik, Haba, Bozsó M., Csende, Rakonczai, Hrobár (Tassi Zs.), Deák (Tassi L.), Kasza. Edző: Szikora Pál.

Csabacsűd: Rohony (Farkas) – Tari, Kiss G. (Beregszászi), Rétes, Gerhát (Pecnyik), Sovány, Sándor, Kasik (Boér), Varga T., Styecz (Jelen), Király. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Gólszerző: Juhász (30.), ill. Kiss G. (18., 64., 69.), Sándor (35., 50., 67.).

Az első félidőben vitatható körülmények között elért gólokkal szerzett két alkalommal is vezetést a Csabacsűdi GyLSE. A folytatásban a hazaiak futottak az eredmény után, de a csabacsűdiek ekkor már eredményesen kontrázták meg őket, így alakult ki a meglehetősen extrém végeredmény.

D. J.

A fotókat a Hunyadi mérkőzésén Kepenyes Balázs készítette.

Exit mobile version