in , ,

Hasonlóan jó játék, felemás eredmény

Szécsi Rajmund gólja.
Szécsi Rajmund gólja. (Fotó: Kepenyes Balázs)

Otthonában fogadta a Hunyadi a Csanádapácia EFC-t, míg Füzesgyarmatra látogatott Csabacsűdi GyLSE a Békés megyei II. “A” csoport 28. fordulójában szombaton.

A mérkőzésen mutatott játékkal, még elégedett is lenne mindkét csapat edzője, az eredménnyel kapcsolatban már más a helyzet.

A Csanádapácának a második félidőben sikerült szépíteni, addig a Hunyadi igazságosan elosztotta a nyolc gólját a két félidőre.

A csabacsűdiek annak ellenére szereztek vezetést az 1-1-es félidőt követően, hogy a 43. percben Rohony Márk pirosat kapott. Sajnos a mérkőzés utolsó negyedórájában a házigazdák alaposan kihasználták az emberelőnyüket.

Békésszentandrási HMSE–Csanádapácai EFC 8–1 (4–0)

Békésszentandrás, 100 néző. Vezette: Pusztai Zoltán.

Békésszentandrás: Buzás (Wéber) – Bozsó, Olasz István, Filyó, Szabó F., Bakró, Virág, Sztricskó, Lós, Szécsi (Farkas M.), Romhányi (Kozák). Játékos-edző: Lós István.

Csanádapáca: Bozsó G. – Drozdik, Haba, Juhász, Bozsó M., Deák, Rakonczai (Balassa), Tassi L. (Uhrin), Vígh (Tassi Zs.), Csende, Kasza. Edző: Szikora Pál.

Gólszerző: Bozsó (12., 70.), Virág (15., 83.), Szécsi (28.), Olasz István (35.), Lós (65, 80.), ill. Haba (75.). Jó: az egész hazai csapat, ill. Haba.

A hazaiak az első negyedórában szerzett két góllal megnyugtató előnyre tettek szert. Ennek hatására felszabadult játékkal, végig kézben tartották a mérkőzést, és csak a győzelmük aránya volt kérdéses, hiszen számos lehetőséget kialakítottak a védekezésre kényszerülő és kontrákra berendezkedő apácaiak kapuja előtt.

Lós István: – Ötletes játékkal, végig irányítva a mérkőzést, sikerült közönségszórakoztató játékot felmutatni. Külön örömmel tölt el, hogy amit gyakoroltunk az edzéseken, azt sikerült megvalósítani.

Szikora Pál: – Megérdemelt hazai győzelem még ilyen arányban is.

Virág Imre

Füzesgyarmati SK II.–Csabacsűdi GYLSE 4–2 (1–1)

Füzesgyarmat, 30 néző. Vezette: Kovács Antal.

Füzesgyarmat II.: Zsibrita G. – Kis Sz., Szőke (Kovács A.), Juhász, Pálfi, Zs. Nagy, Polgárdi, Vígh, Kovács M. (Tóth K., Dóczi), Soós, Kiss B. Edző: Fábián Ottó Olivér.

Csabacsűd: Rohony – Varga T., Gerhát, Urbancsok, Jelen (Kugyela), Kasik (Lénárt), Tari, Kiss G., Sándor, Pecnyik, Király. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Gólszerző: Pálfi (37., 74., 85.), Kis Sz. (93.), ill. Urbancsok (38.), Pecnyik (47.). Kiállítva: Rohony (42. – elütötte a kitörő támadót). Jó: Pálfi M. (mezőny legjobbja), Kis Sz., Soós, ill. Gerhát, Urbancsok, Király, Pecznik.

Változatos mérkőzést vívott egymással két közel azonos képességű együttes. A vendégek sorsát az első félidő végi kiállítás pecsételte meg. Bár szünet után ők kezdtek jobban, a folytatásra elfáradtak, ezt kihasználva Pálfi Máté mesterhármasával a hajrában fordított a Gyarmat.

Fábián Ottó: – Sajnos nem úgy játszottunk, ahogyan azt elképzeltem, de szerencsére két emberünk remekelt és ez is elég volt a győzelemhez!

Boér Zsolt: – Szeretnék egyszer a Csabacsűd ellen játszani. Megint eljátszottuk a szimpatikus vesztes csapat szerepét! Még tíz emberrel is mi futballoztunk, de ezért nem kapunk pontokat!

Széles Kristóf

A fotókat Kepenyes Balázs készítette a Békésszentandrási HMSE–Csanádapácai EFC mérkőzésen.

Tudományos Diákköri Konferencia a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Karán

Eredményes hétvégét zártak a szarvasi kajakosok a Maraton Magyar Bajnokságon