Menu
in ,

3 pontot hozott a Hunyadi Orosházáról

Fotó: Bohus Krisztián

A Békés vármegyei II. “A” csoport 2. fordulójában a Békésszentandrási HMSE Orosházára, az OMTK Rákóczi otthonába látogatott.

A Hunyadi elhibázott büntetője után mindkét fél a támadásra helyezte a hangsúlyt, ezért a fellazult védelmek ellen mindkét oldalon több nagy lehetőség adódott, amiből a vendégek egyet kihasználták. A második játékrészben magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Rákóczi, a szentandrásiak azonban egy kontrából eldöntötték a mérkőzést.

OMTK-Rákóczi–Békésszentandrási HMSE 0–2 (0–1)

Orosháza, 70 néző. Vezette: Bozó Norbert.

Orosháza: Salka – Szokolai, Buzai, Polacsek (Bok), Janicsek, Berta, Csőke (Szabó T.), Dobi (Kocsis), Halász, Valach, Szűcs K. Edző: Bodzás Ádám.

Békésszentandrás: Wéber – Szebegyinszki, Olasz István, Pecznik, Balázs, Szűcs D. (Szécsi), Lós (Aszódi), Balogh M., Virág (Farkas M.), Sztricskó, Kozák. Játékos-edző: Lós István.
Gólszerző: Szűcs D. (28.), Virág (73.). Kiállítva: Janicsek (90. – második sárga lap után).

Czollner Gábor megbízott edző: – A rengeteg kihagyott helyzet ismét megbosszulta magát. Jó úton járunk, de még tanuljuk a felnőtt futballt.

Lós István: – Többször lezárhattuk volna a mérkőzést, de elöl sajnos ma pontatlanok voltunk. A nagyobb rutinunk meghozta a három pontot.

Betkó Tamás

Bohus Krisztián felvételei.

Exit mobile version