Menu
in ,

Megszakadt egy szép sorozat

A Hunyadinak nem sikerül bevenni Bócsik Gergő kapuját.

A Hunyadinak nem sikerül bevenni Bócsik Gergő kapuját. (Fotó: Babák Zoltán)

Szombat délután a Békéscsabai MÁV-ot fogadta az otthonában egy éve veretlen Hunyadi a Békés vármegyei másodosztály 3. fordulójában.

A játékosok mintha még a nyár utolsó „rúgásait” szerették volna kiélvezni, a nézőkre kevésbé voltak tekintettel. Alacsony színvonalú játék közepette a vendégek az emberelőnyös időszakot kihasználva vitték el a három pontot.

Békésszentandrási HMSE–Békéscsabai MÁV SE 0–2 (0–0)

Békésszentandrás, 120 néző. Vezette: Láza András.

Békésszentandrás: Buzás – Szebegyinszki, Olasz István (Aszódi), Pecznik, Szűcs, Balázs (Lós), Balogh M. (Sztricskó), Virág (Szécsi), Tasi K. (Tóth P.), Kozák, Bakró. Játékos-edző: Lós István.

Békéscsabai MÁV: Bócsik – Petri, Erdélyi, Viczián, Mazán (Sipiczki), Morva, Takács K., Kőszáli (Barta), Nánási (Gedó), Matuska, Kovács Gy. (Takács L.). Edző: Dohányos Zoltán.

Gólszerző: Kovács Gy. (75.), Morva (81.). Kiállítva: Pecznik (67. – második sárga lap után).

Lós István: – Nehéz bármit is nyilatkozni egy ilyen mérkőzés után. Mélyen a saját tudásunk alatt teljesítettünk, de a játékvezetés is borzalmas volt, még a találkozó szintjét sem ütötte meg.

Dohányos Zoltán: – Nagyon alacsony színvonalú mérkőzésen, fontos három pontot szereztünk. Örülök az új játékos győztes debütálásának.

Virág Imre

Exit mobile version