in ,

Megszakadt egy szép sorozat

A Hunyadinak nem sikerül bevenni Bócsik Gergő kapuját.
A Hunyadinak nem sikerül bevenni Bócsik Gergő kapuját. (Fotó: Babák Zoltán)

Szombat délután a Békéscsabai MÁV-ot fogadta az otthonában egy éve veretlen Hunyadi a Békés vármegyei másodosztály 3. fordulójában.

A játékosok mintha még a nyár utolsó „rúgásait” szerették volna kiélvezni, a nézőkre kevésbé voltak tekintettel. Alacsony színvonalú játék közepette a vendégek az emberelőnyös időszakot kihasználva vitték el a három pontot.

Békésszentandrási HMSE–Békéscsabai MÁV SE 0–2 (0–0)

Békésszentandrás, 120 néző. Vezette: Láza András.

Békésszentandrás: Buzás – Szebegyinszki, Olasz István (Aszódi), Pecznik, Szűcs, Balázs (Lós), Balogh M. (Sztricskó), Virág (Szécsi), Tasi K. (Tóth P.), Kozák, Bakró. Játékos-edző: Lós István.

Békéscsabai MÁV: Bócsik – Petri, Erdélyi, Viczián, Mazán (Sipiczki), Morva, Takács K., Kőszáli (Barta), Nánási (Gedó), Matuska, Kovács Gy. (Takács L.). Edző: Dohányos Zoltán.

Gólszerző: Kovács Gy. (75.), Morva (81.). Kiállítva: Pecznik (67. – második sárga lap után).

Lós István: – Nehéz bármit is nyilatkozni egy ilyen mérkőzés után. Mélyen a saját tudásunk alatt teljesítettünk, de a játékvezetés is borzalmas volt, még a találkozó szintjét sem ütötte meg.

Dohányos Zoltán: – Nagyon alacsony színvonalú mérkőzésen, fontos három pontot szereztünk. Örülök az új játékos győztes debütálásának.

Virág Imre

What do you think?

Tóth Patrik, Hajduch Nándor, Sükösd Attila és Szpin Mihály az Orosházán rendezett U23-as ob-t követően.

Két magyar bajnokkal kezdtük a versenyszezont

A fotót a "Pusztai András Művelődési Központban" Ruzsinszki György készítette.

Országos sajtókörúton a szarvasi pacal