in ,

Győzelemmel kezdte első NB3-as szezonját a Demeter Lehel ASE

A Demeter Lehel ASE edzői és a szolnoki versenyen szereplő versenyzői: Türei Ferenc, Botos Marcell, Hortobágyi Bálint, Medvegy Mihály, Posgay Brúnó, Magyari Milán, Medvegy Ákos.
A Demeter Lehel ASE edzői és a szolnoki versenyen szereplő versenyzői: Türei Ferenc, Botos Marcell, Hortobágyi Bálint, Medvegy Mihály, Posgay Brúnó, Magyari Milán, Medvegy Ákos. (Fotó: Babák Zoltán)

A hétvége folyamán a Demeter Lehel ASE lejátszotta első NB3-as mérkőzését. A „frissen” alakult egyesület számára egy óriási mérföldkő volt a nemzeti bajnokságban való indulás, ami erőt és motivációt adhat a jövőben a csapattagok számára.

Ezt a szezont vendégként kezdték meg Szolnokon a Jászkun Volán csapata ellen.

A debütálás sikeres volt. Medvegy Ákos vezérletével a csapat 11:7 arányban győzedelmeskedett. A fiatalabbak is kiválóan helyt álltak és mindenki hozzá tudott tenni ehhez a győzelemhez.

Jászkun Volán SC- Demeter Lehel ASE 7:11

Demeter Lehel ASE: Medvegy Á. 4, Botos M. 2, Hortobágyi B. 1, Magyari M. 1, Posgay B. 1 és Medvegy-Hortobágyi és Magyari-Posgay páros

A következő mérkőzés már hazai pályán lesz szeptember 22-én 17:00 órai kezdéssel, ahol korlátozott létszámmal várja a kedves érdeklődőket a csapat a Béke utca 2-4. szám alatti edzőteremben.

A Corteva szarvasi vetőmagüzemében kukorica betakarítás idején.

Betakarítási nagyüzem a Corteva szarvasi telephelyén

Fotó: Gubis Mariann

Békéscsabán ülésezett a vármegye önkormányzatának közgyűlése