in ,

Gólzápor Szentandráson

Virág Imre két góllal ünnepelte a szülinapját. (Fotó: Babák Zoltán)

Mindkét megyekettes helyi érdekeltségű csapatunk hazai pályán lépett pályára a hétvégén a Békés vármegyei II. “A” csoport 8. fordulójában.

Szombaton a Hunyadi az Eleki USE együttesét fogadta. A 16. percben már 3–0-ra vezettek a hazaiak, majd egy kicsit kiengedtek, de a győzelem nem forgott veszélyben.

Békésszentandrási HMSE–Eleki USE 5–3 (4–2)

Békésszentandrás, 100 néző. Vezette: Saitz Dániel.

Békésszentandrás: Buzás – Olasz István, Pecznik, Csipai, Szűcs, Balázs, Szécsi, Virág, Sztricskó, Kozák, Tasi K. (Aszódi). Játékos-edző: Lós István.

Elek: Krisán – Kovács J. (Bíró), Jánki, Kovács Zs. (Kádár), Kasznár, Nagy Á., Nagy G., Nagy R. (Szelezsán), Grósz, Kasznár, Dehelán. Edző: Turcsek Zoltán.

Gólszerző: Virág (9., 62.), Balázs (13.), Tasi K. (17.), Olasz István (45+1.), ill. Kovács Zs. (27.), Grósz (42.), Kajári (77.).

Nagyon bekezdett a Hunyadi, akár nagyobb arányú vezetésre is szert tehetett volna a félidő első felében. Több lehetőséget elpuskáztak a hazaiak, a feljavuló elekiek a szünetig visszajöttek a meccsbe.

Lós István: – A mai mérkőzésen rendre ötletes támadásokat vezettünk aminek az eredménye az öt rúgott gól. A csapatszintű védekezésünk nem volt az igazi, mindkét félidőben voltak rossz periódusaink, amik megbosszulták magukat. Gratulálok a csapatnak ezzel a győzelemmel tettük igazán boldoggá Virág Imi születésnapját.

Turcsek Zoltán: – Kár az első húsz percért, dekoncentrált játékunkért, mert azzal buktuk el a meccset.

V. I.

Barabás-Agárdi Fanni, Rajki Erika, Juhász Vivien és Kucsera Noémi.

Mestervizsgát tettek a kozmetikusok

Az InFusion Trió tagjai: Izsák Farkas, elektromos hegedű, billentyű; Weisz Nándor, elektromos dobok, vokál; Simkó-Várnagy Mihály, eletromos cselló, basszusgitár.

Fúzióban