in ,

Nagypályás csapataink zárták az évet

Jégkorong U25 lányok: Álló sor Kohut Pál (b2), Patay Sára (b3), Ardai Virág (b4), Opavszky Lara (b5), Kohut Villő (b6), Budai Luca (b7), térdelő sorban Patay Panna (b2)
Jégkorong U25 lányok: Álló sor Kohut Pál (b2), Patay Sára (b3), Ardai Virág (b4), Opavszky Lara (b5), Kohut Villő (b6), Budai Luca (b7), térdelő sorban Patay Panna (b2)

U25 női: Közös csapatunk a Csabai Farkasokkal szombaton a Tököli Jégdómban folytatta a bajnokságot.

Első mérkőzésünket a Sportországi Cápák ellen játszottuk. Nagy csatát hozott az összecsapás. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, végül a sok kiállítás miatt vereséggel zártuk az első meccsünket. A játék végeredménye (5:2) nem tükrözi a két csapat hasonló erejét.

Másodjára a Jégoroszlánok csapatával találkoztunk. A lányokban benne maradt az előző mérkőzés hangulata és nagy iramot diktálva próbálták hibára késztetni az ellenfelet. Meg is lett az eredménye, mert végig vezetve nyertünk a kiállítások ellenére is 3:2-re.

A csapat szarvasi tagjai: Ardai Virág (2 gól), Kohut Villő, Patay Panna, Patay Sára (1 gól), Opavszki Lara

U12: Vasárnap a magyar jégkorong ikonikus helyszínén Dunaújvárosban játszottunk.

Első meccsünket a hazai Dunaújvárosi Acélbikák ellen vívtuk. Az első játékrészben csak két gólt kaptunk a jóval képzettebb és fizikálisan erősebb ellenfelünktől. A második félidőben egy sorkeveréssel (nem igazán sportszerű) fölénybe kerültek és sima győzelmet arattak, 7:0 lett a vége.

A Bajai Harcsákkal csaptunk össze másodjára. Az előző mérkőzés negatívumai miatt kétszeres erővel vetették magukat a küzdelembe játékosaink. A nagy akarásnak meg is lett az eredménye, sorra dolgoztuk ki helyzeteinket és szereztük góljainkat, de az ellenfélnek mindig volt válasza. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy megfordítják a mérkőzést, de a legjobbkor ütöttünk egy gólt, ami megtörte őket és innen simán 11:4-re győztünk.

A csapat szarvasi tagjai: Bohák Adél, Kepenyes-Darida Alex, Kepenyes-Darida Zóra (1 gól), Papp Balázs

Kohut Pál edző

Valóra váltak álmaink: elnyerte végső formáját a karateakadémia

Tatár Bianka az Imádok férjhez menni főszerepében Boronyák Gergellyel a háttérben.

Régi előadás, új főszereplővel – Tatár Bianka beugrása