in , ,

A Hunyadi megtartotta, Csabacsűd elengedte a 3 pontot

A Békésszentandrási HMSE–Füzesgyarmati SK II. mérkőzésen mindkét hazai gólt Szécsi Rajmond (sárgában) szerezte.
A Békésszentandrási HMSE–Füzesgyarmati SK II. mérkőzésen mindkét hazai gólt Szécsi Rajmond (sárgában) szerezte. (Fotó: Babák Zoltán)

A Békésszentandrási Hunyadi a Füzesgyarmati SK II. csapatát fogadta a vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság 17. játéknapjának szombati mérkőzésein, míg a Csabacsűdi GyLSE Eleken vendégszerepelt.

A fordulót követően a szentandrási csapat a középmezőny elején 6., a csabacsűdiek tőlük négy hellyel lemaradva a 10. helyen állnak a 14 csapatos bajnokságban.

Dobozi SE–Csabacsűdi GYLSE 2–2 (0–2)

Doboz, 100 néző. Vezette: Láza András.

Doboz: Barabás – Huszár, Szabó R., Pojendán, Kopács (Sztojka N.), Sztojka Á., Szabó L. (Szabó B.), Lukucz (Balogh Á.), Roszik (Rácz Gy.), Váczi R., Szigeti. Edző: Kis László.

Csabacsűd: Rohony – Sovány, Varga T., Kiss G., Tasi (Pecnyik, Tari), Hajdú (Rétes), Sándor, Styecz (Kugyela), Jelen, Gerhát, Liska. Edző: Boér Zsolt.

Gólszerző: Váczi R. (52.), Sztojka N. (87.), ill. Tasi (8.), Gerhát (38.).

Kis László: – Adtunk egy félidőnyi és kétgólos előnyt az ellenfelünknek. A szünetben rendeztük a sorainkat és ha kicsit nagyobb szerencsénk van, akkor itthon tarthattuk volna a három pontot.

Boér Zsolt: – Az első félidő remek játéka után visszaestünk, és sajnos a rutintalanságunknak köszönhetően meg kellett elégednünk a döntetlennel, egy jó iramú mérkőzésen.

Tobai János


Békésszentandrási HMSE–Füzesgyarmati SK II. 2–1 (1–0)

Békésszentandrás, 130 néző. Vezette: Kató Benedek.

Békésszentandrás: Buzás – Viszkok (Majercsik Cs.), Szebegyinszki, Pecznik, Olasz István, Olasz Imre, Lós, Virág, Szűcs (Banász), Tasi K. (Kis L.), Szécsi (Majercsik M.), Bakró (Balázs). Játékos-edző: Lós István.

Füzesgyarmat II.: Zsibrita – Jámbor, Vígh, Zs. Nagy, Pákozdi, Kovács A. (Kurucz), Juhász (Pálfi), Kovács M. (Fábián), Szőke, Vámos, Tóth K. (Gorgyán). Edző: Fábián Ottó Olivér.

Gólszerző: Szécsi (45., 71.), ill. Pálfi (85.).

Lós István: – Lekopíroztuk az Orosháza elleni meccsünket a kihagyott helyzetek tekintetében. Tíz perc után már kettővel kellett volna vezetnünk, ehelyett ismét rengeteg helyzetet elpuskáztunk, aminek köszönhetően megnehezítettük magunknak a mérkőzést. Javítanunk kell a befejezéseinket!

Fábián Ottó: – A lapok száma nem is azt tükrözi, hogy sportszerű mérkőzésen vagyunk túl. Ami a Szentandrásnak az első félidő utolsó másodpercében bement, az nekünk a mérkőzés utolsó másodpercében nem!

Virág Imre

A fotók a Békésszentandrási HMSE–Füzesgyarmati SK II. mérkőzésen készültek / Babák Zoltáb.

A Malom-zugi-főcsatorna vonalát követő új Körös-ág sematikus rajza.

2030-ra új Körös-ága lesz Szarvasnak

Felöltöztünk zöld ruhába…