in ,

Szemetet szedett az utánpótlás a pályán

Szemetet szedtek a Szarvasi FC 1905 utánpótlás-játékosai.
Szemetet szedtek a Szarvasi FC 1905 utánpótlás-játékosai. (Fotó: Babák Zoltán)

Összetartás jelleggel szemétszedést hirdetett a szünetben Szarvason tartózkodó utánpótlás-játékosai számára a Szarvasi FC 1905 szakvezetése.

A szemléletformálónak is szánt eseményre mintegy 50-55 fiatal érkezett az U7, U9, U11, U13, U17-es korosztályból, de velük tartottak edzőik is.

“Az egyik cél, hogy a saját környezetünket, ezt a gyönyörű pályát megtisztítsuk az eldobált szeméttől, mert ez a mienk, a sajátunk, vigyáznunk kell rá”, mondta Fügedi János, a Szarvasi FC 1905 utánpótlásért felelős szakembere. Emellett ha azt tapasztalják, hogy ha szemetelnek, nekik kell összeszedni, a jövőben kétszer meg fogják gondolni, hogy eldobjanak bármit is.

A másik szempont a környezettudatosságra nevelés mellett a csapatépítés, az összetartás volt, hogy a különböző korosztályokban játszó fiatalok ismerjék meg egymást.

A délután végeredménye nyolc-tíz zsáknyi szemét lett, jobbára vizespalackok, papírzsebkendők, illetve cigarettacsikkek, amik elméletileg nem is lehetnének ott, mivel a pályán tilos dohányozni.

Elismerések sora a Gree légkondicionálókat gyártó vállalattól.

A Cool4u továbbra is Európa legjobbjai között

Ardai Virág nemzeti szerelésben.

Ardai Virág megszerezte első gólját az nemzeti válogatottban