in ,

Karatés sikerek a monori országos bajnokságon

Április 13-án, szombaton került megrendezésre a Nyílt Shito Országos Bajnokság Monoron, amelynek a Monori Városi Sportcsarnok adott otthont. A Dél-Alföldi Regionális Karate Akadémia 14 utánpótlás versenyzővel és három edzővel képviseltette magát a megmérettetésen. A verseny előtti ráhangolást Nagy Máté felnőtt magyar bajnok sportoló tartotta, ami kellőképpen meghozta a harci kedvet. Rajta kívül a mérkőzések során még Borzi Balázs és Ruzsinszki Balázs segítette edzőként a fiatalokat. Az összhang jól működött, így számos dobogós eredménnyel tértek haza a szarvasi ifjak.

Helyezések:
1.: Balla Natasa Réka, Tóth-Rigler Alma, Valastyán Zsófia Lara, Gulyás Zétény

2.: Kovács Izabella

3.:Darida Lili, Demcsák Hédi, Demeter László, Körösparti Nimród László, Körösparti Zsombor Tamás, Palyov Zsombor, Schuszter Lénárd, Somogyi Máté, Sutyinszki Ádám

A versenyen látható volt, hogy az új generáció karatékái is egyre ügyesebben bontogatják szárnyaikat, az edzők pedig visszajelzést kaptak arról, hogy ki hol tart és a következő időszakban kinél mit érdemes fejleszteni.

A versenyzők nevében hálásan köszönjük Ruzsinszki György vezető edző munkáját, valamint köszönet illeti segítőit is: Borzi Balázst, Nagy Mátét és Ruzsinszki Balázst.

Bődi Eti

Ván Hajnalka, Horváth Mariann és Szentandrási-Sós Zsuzsanna Erdélyi Attila emlékkiállításának magnyitóján, 2024. április 12-én a Ruzicskay Alkotóházban.

Gondolatképletek Erdélyi Attila festőművész életművéből

A Szarvasi NKK együttese a 2024. március 23-án a Kecskeméti NKSE ellen vívott mérkőzésen.

A bajnokesélyesnél járt a Szarvasi NKK