in ,

Sikeresen mutatkozott be a Hunyadi kispadján Bakró Géza

Bakró Géza a kispad elől figyeli a játékot.
Bakró Géza a kispad elől figyeli a játékot. (Fotó: Babák Zoltán)

A Hunyadi a Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság szombati 22. játéknapján a listavezető KOTÉ-val szemben ért el döntetlent.

A további találkozókon a Békés odahaza folytatta tavaszi jó szereplését a bronzérmes helyen tanyázó Dévaványa ellen, a Mezőberény és a Szabadkígyós pedig vendégként tudott nyerni.

Békésszentandrási HMSE–Kondorosi TE 1–1 (1–1)

Békésszentandrás, 250 néző. Vezette: Bálint Zoltán.

Békésszentandrás: Szabó A. – Szebegyinszki, Olasz István, Csipai, Olasz Imre, Szűcs (Bakró), Tasi K. (Aszódi), Virág, Szécsi, Banász (Szabó M.), Lestyan-Goda (Balogh M.). Játékos-edző: Bakró Géza.

Kondoros: Gritta – Mile (Menárik), Laurinyecz, Czvalinga, Csicsely (Buzás), Mladonyiczki, Vajgely, Paluska, Takács, Czvalinga, Varga E. (Bákai), Rafaj R. Edző: Janis János.
Gólszerző: Szűcs (35.), ill. Rafaj R. (42.).

Bakró Géza: – Nagyon szépen köszönöm a csapat minden tagjának a maximális hozzáállást a meccshez. A vendégeknek köszönjük a sportszerű játékot. Gratulálok nekik a bajnokság megnyeréséhez!

Janis János: – Hétről hétre saját magunkat múljuk alul, ami persze semmit nem von le a hazaiak érdemeiből. Egyszer csak eljutunk a fénybe.

Virág Imre

Fotó: Babák Zoltán

Látni és cselekedni… – fenntarthatósági hét a Gyakorlóban

A Stop Band az újjáépített Pavilonba lépett fel 2024. május 1-én.

Életreszóló barátságok, örök szerelmek