in ,

Az iparkamara szarvasi irodája fogadja a vállalkozókat

Rácz Annamária és Bődi János a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szarvasi irodája előtt.
Rácz Annamária és Bődi János a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szarvasi irodája előtt. (Fotó: Pintér Vince/BVKIK)

Területi irodát nyitott Szarvason, a bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt az udvarban a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Bődi János általános alelnök szerint ez nagy segítséget jelent a vállalkozóknak.

– A kamara ismertségének növelése az egyik célunk, illetve az, hogy fizikailag is közelebb kerüljünk a kisebb-nagyobb cégekhez, vállalkozókhoz. Szeretnénk, hogy ne kelljen minden ügyintézés minden Békéscsabára utazniuk – mondta Bődi János általános alelnök.

A bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt, az udvarban található irodában az irodavezető, Rácz Annamária segít az induló vállalkozásoknak a kezdeti lépésekben, támogatja a meglévő vállalkozások piacszerzését, tájékoztatást nyújt induló pályázatokkal kapcsolatban, kutat a vállalkozói nyilvántartó rendszerben.

Az irodába minden héten szerdán szakértők is “rendelnek”: Dr. Bagdi László ügyvédhez jogi kérdésekben, Sajti Lajoshoz munka- és tűzvédelmi témákban lehet fordulni, illetve a Széchenyi kártyáról, vállalkozói hitelekről is lehet személyesen egyeztetni Szarvason. Mivel az ügyfelek előre megbeszélt időpontra érkeznek, várakozniuk sem kell. Időpontot foglalni a 30/329-4018-as telefonszámon vagy interneten a bmkik.hu/tanacsadas címen lehet.

BVKIK – sajtó

A kékmezes Gólgyártók előbb a bajnok Pro Gymet, majd a Centrál Tetőt is verték.

Vasárnaptól ismét pattog a labda

Tasi Kristóf (kékben) ezúttal büntetőből talált a hálóba.

Izgalmas mérkőzést hozott a Hunyadi-Dévaványa összecsapás