in

Három aszfaltborítású utcát adtak át Csabacsűdön

Dankó Béla országgyűlési képviselő, Molnár József polgármester, valamint Szegedi Balázs, Békés Vármegye Önkormányzata alelnöke a június 7-i útátadón.
Dankó Béla országgyűlési képviselő, Molnár József polgármester, valamint Szegedi Balázs, Békés Vármegye Önkormányzata alelnöke a június 7-i útátadón. (Fotó: Babák Zoltán)

Szilárd burkolatot kaptak a Bacsó Béla, az Arany János és a Vasút utcák Csabacsűdön. A belterületi közutak fejlesztésére kiírt TOP Plusz pályázat keretéből erre néhány forint híján 230 milliót nyert a település.

Az Arany János utca Iskola és József Attila közötti 588 méteres szakasza, illetve a Vasút utca 294 méter hosszon 3, a Bacsó Béla 742 méteren 4 méter szélességben kapott aszfaltburkolatot, tájékoztatta az átadóra érkezetteket Molnár József polgármester a beruházás részleteiről. Ezzel, illetve a forgalomtechnikai jelzések kihelyezésével biztonságosabbá vált ezeken a területeken a közlekedés, valamint javultak a közszolgáltatások, így a mentők, a szemétszállítás és a postaszolgáltatás feltételei.

Mind Dankó Béla országgyűlési képviselő, mind Szegedi Balázs, Békés Vármegye Önkormányzata alelnöke örömét fejezte ki, hogy a településen megújulhatott a három útszakasz, ezzel is még élhetőbbé téve Csabacsűd települést.

Gajdos Attila sajtótájékoztatója a Székely Mihály téren 2024. június 7-én.

A Székely Mihály téren zárta kampányát Gajdos Attila

Az Éremgyár (pinkben) lelépte a gyomaendrődi alakulatot

Tíz csapattal startolt a Nyári Kupa 2024