in

Palántanevelők tanácskoztak

111108ovi

111108oviA modern bölcsődei gondozás-nevelés aktuális kérdéseiről rendeztek konferenciát a Körös-szögi Kistérség Szociális és Gyermekjóléti Intézményének munkatársai, amire kettő, a Dél-alföldi és a Közép-magyarországi régióból kerültek meghívásra bölcsődei szakemberek. A Demeterné Vacsi Mária bölcsődevezető által szervezett program fővédnöke polgármesterünk, Babák Mihály volt, aki a megnyitón kijelentette, hogy egy valamit nem mondhatnak el Szarvasról, a szarvasiakról, a szarvasi városvezetésről, mégpedig azt, hogy nem teszünk meg mindent a gyerekekért, majd felsorolta a közelmúltban felújított oktatási intézményeinket.

Demeterné Vacsi Mária megnyitó szavai után és a konferencia közben Demeter Ivett, akinek a mamája és az édesanyja is gondozónő volt, énekelt és mondott verset.

Elsőként a hazai pálya előnyét élvezve Fehérné Ihnátyik Zsuzsanna mutatta be az Aprók kertjét, majd a tervek szerint kora délutánig tartó konferencián előadások hangzottak el a népi mondókák és a gyermekversek szerepéről a beszédtanulásban, a mozgásfejlődési sajátosságokról a kora gyermekkorban, ill. dac és a konfliktus különbségéről.

Vélemény, hozzászólás?

111107park

A Városvédők esete a Víziszínházzal

111109ovszak

Egy kiállításról…