in , ,

A mérkőzés, amit jobb lenne elfelejteni

Lefagyott a Hunyadi
Lefagyott a Hunyadi

A Körösladányi MSK csapatát fogadta otthonában a Hunyadi szombaton. A vendégek három fordulóval a vége előtt már bajnokként érkeztek Szentandrásra, míg a hazaiak még versenyben voltak a második helyért. Talán ez, talán az, hogy a Hunyadi Körösladányból el tudott hozni három pontot az ősszel, arra adott reményt, hogy a tét nélkül játszó vendégek pont nélkül távozhatnak. Sajnos más volt megírva a könyvben. Nagyon más.

Az első félidőben a vezetést büntetőből a hazai csapat szerezte meg, de félidőre már úgy mehettek le pihenni, hogy háromszor zörrent meg Petrás Bence hálója. A félidő vége parázs hangulatúra sikeredett. A 35. percben a játékvezető az öltözőbe küldte Kiss Tibort. Aztán itt valahol lefagyott a szoftver a Hunyadinál.

A második félidőben folytatódott a fantáziátlan játék. Pontos átadást csak elvétve láttunk. Mintha legalább egy osztály különbség lett volna a két csapat között. A vendégek engedték volna játszani a Hunyadit, de ez a képesség most hiányzott a hazaiakból. Nem játszott Csipai Csaba és korábbi sérülését pihente még Tóth Attila. Ugrai Sándor egyedül maradt elöl középen, de mintha belőle meg a lendület hiányzott volna. A kapuban Petrás Bence is fogott már ki jobb napot. Olyan kapura gurításokból kapott gólokat, amikért máskor le sem hajol, hanem lábbal lekezeli és indít belőle. Gyanús, hogy az 50. percben kapott negyedik gól előtt a labda megpattant valamin, és irányt módosítva gurult el a kapuskesztyűk mellett.

Tíz perc múlva a vendégek a kapustól indítva építettek fel egy szép támadást. Pontos passzokkal jutottak el a kapunkig, ahol megkaptuk a kegyelemdöfést. 1:5. Ez maradt a végeredmény is. A játék láttán még a szentandrási ultrák is befogták a szájukat, a vendégek zavartalnul ünnepelhették győzelmüket és a bajnokság megnyerését.

Kezdők: Petrás Bence, Borgulya János, Szabó Máté, Csatai Dávid, Bobvos Ferenc, Kovács Norbert, Kiss László, Rácz Rajmund, Kiss Tibor, Rácz Attila, Ugrai Sándor

Cserék: Wéber Csaba (Petrás Bence helyére a 65. percben), Bagi László (Rácz Attila h., 69. p.), Balogh Martin (Szabó Máté h. 46. p.), Mochnács Tamás (Bobvos Ferenc h. 65. p.)

Edző: Pisont András

Emlékezés a hősökre Csabacsűdön

A hősökre emlékeztek Csabacsűdön

Kétszázhetven gyermek kaphat nyáron is ebédet