Connect with us

Hírek

Végre elkészül az Erzsébet-liget mögötti bekötőút

Készülőben az Erzsébet-liget mögötti bekötőút

Hosszú idő után sztrádaminőségű út vezet hamarosan az Ifjúsági Táborhoz, a vízitelepekhez és a Liget Wellness és Konferencia Hotelhez.

—A mintegy 300 méternyi bekötőút költségviselője a hotel, de a város minden kapcsolatát felhasználva segített. A tervezést és az engedélyeztetést is ők végezték el, ami nagyon hosszadalmas és bonyolult feladat volt— tájékoztatott a beruházás részleteiről Bogdán Tamás, a Liget Hotel igazgatója.

A közművek kiváltása sohasem egyszerű dolog, de a víz, az elektromos vezetékek mellett a legnagyobb problémát egy, az Ifjúsági Tábor előtt levő légvezetékeket tartó oszlop 5 méterrel arrébb történő áthelyezése jelentette. Ezen két szolgáltató, az Invitel és az Informatikai Kft., ill. a HAKI kábelei mennek. Ennek összehangolása igazi kihívás volt, de sikerrel vették ezt az akadályt. Ennek köszönhetően mostanra elkészült az útalap, már csak olyan kétnapnyi aszfaltozás van hátra. Tartják a tervet, augusztus 1-én már az új, Hungaroring-minőségű úton lehet megközelíteni az Erzsébet-liget mögött levő vízparti telepeket.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Körös-Maros Nemzeti Park – turisztikai ügyintéző

Állás

Körös–Maros Nemzeti Park – büfé eladó

Állás

A kultúra kötelez

Oktatás

A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán) A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán)

A Korona gólzáporral húzott el az élbolyból

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect