Connect with us

Csabacsűd

Kétszáz kötetet kapott ajándékba a csabacsűdi könyvtár

Kétszáz kötetet kapott ajándékba a csabacsűdi könyvtár

Egy csabacsűdi származású nyugdíjas pedagógus, dr. Sindely Pál 200 kötetet ajánlott fel saját könyvtárából a csabacsűdi könyvtár számára. – Művészettel, történelemmel, zenével kapcsolatos kiadványok, továbbá regények, mesekönyvek is vannak a csomagban. Emellett útirajzokat, sőt nyelvkönyveket is kaptunk – mondta Fábri Melinda, a csabacsűdi könyvtár vezetője, aki ottjártunkkor éppen a könyvek katalogizálásával foglalatoskodott. Hozzátette: minden korosztály találhat érdekes, hasznos olvasnivalót a kötetek között.

Fábri Melindától megtudtuk, hogy máskor is érkezett már magánszemélyektől adomány a könyvtárba. Volt aki csak-egy két kötetet, mások több könyvet ajánlottak fel. Az adományokat mindig szívesen fogadják.

Molnár József, Csabacsűd polgármestere lapunknak elmondta: a képviselő-testület örömmel fogadta és tisztelettel köszöni az adományt.

– A könyvek tartalmának sokszínűsége, a bennük rejlő ismeretek a könyvtárlátogatók széles körének érdeklődését keltik fel. Az olvasással még barátkozó 6-7 éves korosztálytól a 100 évesekig mindenkinek hasznos ismereteket, megszerezhető tudást, olvasmányélményt nyújt ez a kétszáz kötet – hangsúlyozta a polgármester.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

A kert és muzsika fiatalon tartja a lelket

Csabacsűd

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Iskolakezdésre megújul a csabacsűdi napközis konyha

Csabacsűd

Gyerektáboron keresztül erősíti testvértelepülési kapcsolatait Csabacsűd

Csabacsűd

Méhkaptárokat lopott apa és fia

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

2013. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect