Connect with us

Hírek

Négy segédfelügyelővel bővül a közterületeket ellenőrzők csapata

Segégfelügyelők

A médiában nagy visszhangot váltott ki mostanában a csépai lopakodó asszonykommandó. Ennek egy kevésbé bulváros változata működik Szarvason is. Blaskó Péter közterület-felügyelő négy új kollégáját mutatta be tegnap a testületi ülésen, akik a jövőben a munkáját fogják segíteni.

A négy új segédfelügyelőt, Skorka Pétert, Bencsik Róbertet, Simonfi Józsefet és Tamás Tibort most be is mutatták a képviselőknek. A város belterületét több szektorra osztották, ahol rotációban fognak szolgálatot teljesíteni, folyamatos jelenlétükkel igyekeznek a közterületek rendjét és tisztaságát védeni. Hatósági jogkörrel nincsenek ellátva, azaz nem büntethetnek. A feladatuk az, hogy segítségükkel minél hamarabb lehessen a probléma megoldásához szükséges hatóságot értesíteni.

A segédfelügyelők alkalmazásával teljesebbé vált a bel- és a külterületi őrző-, védő-, figyelőszolgálat. Miután a polgárőrök inkább az esti és a hétvégi órákban járőröznek, így a hétköznapok nappali órái is le lesznek fedve.

Babák Mihály polgármester örömmel köszöntötte az új segédfelügyelőket és arra kérte őket, hogy álljanak szóba a lakossággal, hívják fel a figyelmet a közrend, ahol szemétdomb van, a köztisztaság megtartására! Minden olyan eseményt jelentsenek, ahol bűncselekmény gyanújával élnek!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Pentaller Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Pentaller Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Az ökumenikus imahétben benne rejlik a közösségépítés ígérete

Szarvas

Körös-Maros Nemzeti Park – turisztikai ügyintéző

Állás

Körös–Maros Nemzeti Park – büfé eladó

Állás

A kultúra kötelez

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2014. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect