in , ,

Gólzáporos győzelem Szentandráson

Már a második percben beindította a gólgyárat a Hunyadi szombaton, amikor Újkígyóst fogadta a Körös-parti pályán. Az ifi 8-0-ra nyert, de ebből a hazai szurkolók nem mertek semmilyen következtetést sem levonni a felnőttekre vonatkozóan. Biztos ami biztos alapon hármat átadtak volna a nyolcból a nagyoknak. Ahogy az később kiderült, teljesen fölösleges volt az aggodalom.

Az első támadásnál Borgulya János jobbról fejjel középre adta a labdát Ugrai elé, aki lábak között a kapuba lőtt, megnyugtatva ezzel a hazai szurkolók kedélyeit. Ettől kezdve átlag 10 percenként megrezzent a vendégek hálója.Rácz Attila Lovas Attila, Rácz Rajmund, Lovas Attila sorrendben 5-0-ra hozták az első félidőt a szentandrásiak. A gólok közöt is voltak szép hazai akciók, míg Lantos Zoltánnak alig jutott munka az első 45 percben. Az eredmény azért is érdekes, mert a két csapat játéka között nem volt klasszisbeli különbség, inkább a szerencse állt most a Hunyadi mellé. Szinte minden elpattanó labda jó helyen, a hazaiak előtt landolt, amivel 90%-ban éltek is a kékmezesek. Volt ez már fordítva is. Amit elvett a szerencse, azt most egyben visszaadta. Lehet, hogy jobb lett volna három-négy meccsre elosztva visszakapni.

A második félidőben kicsit többet jutottak el az újkígyósiak a szentandrási kapuig, de hálóba nem találtak. A második 45 percben Rácz Rajmund és Ugrai talált be a vendégek kapujába, és állították be a 7-0-ás végeredményt.

Góllövők: Ugrai Sándor 2, Lovas Attila 2, Rácz Rajmund 2, Rácz Attila 1

Hunyadi: Lantos Zoltán, Borgulya János, Bobvos Ferenc, Rusz Zoltán (63′ Kiss Tibor), Steigler Ádám (79′ Pisont András), Kovács Norbert, Rácz Rajmund (63′ Vizi Gergő), Rácz Attila (66′ Bagi László), Lovas Attila, Nyemcsok Mihály, Ugrai Sándor

Nem jutott játéklehetőséghez: Petrás Bence

Kispad: Pisont András játékos-edző

Vélemény, hozzászólás?

A lányok itthon tartották a serleget

CÉGMUSTRA: Rózsási Állattenyésztési Kft., a sikeres tehenészet