in , , , , ,

Reményekkel tele zárta a kampányát a Jobbik

Gajdos Attila és Samu Tamás Gergő

Kampányzáró sajtótájékoztatót tartott Samu Tamás Gergő országgyűlési képviselőjelölt és Gajdos Attila önkormányzati képviselő. A Jobbik szarvasi alapszervezetének elnöke és helyettese összefoglalta a Jobbik 2014-es választásokra hangoló kampányát.

– Pozitív kampányt folytattunk. A kormánypárt és az MSZP egymással volt elfoglalva. Ebben mi nem kívántunk részt venni – mondta Samu Tamás Gergő. Az MSZP arra játszik, az emberek elfelejtik, hogy nyolcévnyi kormányzásuk alatt hova juttatták az országot, de a jelenleg kormányon levő Fidesz sem tudott semmi pozitívat kommunikálni azzal kapcsolatban, hogy mit tudnának jobbá tenni.

A sajtótájékoztató előtt megnézte, hogy négy éve mit adtak a közvélemény-kutatók a Jobbiknak. Akkor a TÁRKI-nál 11%-on álltak és 17-en végeztek. Most 20-at ad a Jobbiknak ugyan az a közvélemény-kutató cég, így még nagyobb reményekkel indulnak neki a vasárnapnak. Ahhoz, hogy leszámoljanak az elmúlt 24 évvel, mindenki vigyen magával, de ne egy, hanem öt embert, fejezte be Samu Tamás Gergő.

– Nincs megfelelő munka és megélhetés. nem tudtak leszámolni a csicskatartással, nem szilárdította meg a közbiztonságot a jelenlegi kormányzat – sorolta Gajdos Attila a Kormány elmaradt intézkedéseit. Sok prominens pártpolitikust hoztak a körzetbe a kampány alatt, de a Fidesz egy vezető politikust sem. Igazán megtisztelhette volna valamelyikük a szarvasiakat, vagy akár Orbán Viktor is eljöhetett volna – mondta a párt szarvasi alelnöke. “Hajrá Szarvas, győzzön a Jobbik”, fejezte be a szarvasi alapszervezet kampányzáró sajtótájékoztatóját Gajdos Attila.

Vélemény, hozzászólás?

Elkapkodták a kapusznyíkát és a Rigó Jancsit

Régi adósság, új tűzoltólaktanya