in ,

Gazemberékkel mondtak köszönetet a dolgozóknak

Kisgyermekes családok élvezték a délutáni napsütést a szentandrási fövenystrandon pénteken délután, miközben mögöttük, a közelmúltban átadott szabadtéri színpad mellett három darab 100 literes bográcsban, töltött káposzta, köröm-szív pörkölt, ill. lecsó készült. Ide várta Sinka Imre és három képviselőtársa, dr. Olasz Imre, Molnár Imre Zoltán és Fabó István a falubelieket egy kis kikapcsolódásra. A négy testületi tag amellett, hogy az önkormányzati dolgozókat, ill. a közmunkaprogramban résztvevőket közvetlenül is meghívta egy-egy adag ételre, az egész települést várta a zenés piknikre.

– Ez egy kis köszönet a saját dolgozóink irányába – válaszolta Sinka Imre, Békésszentandrás polgármestere arra a kérdésünkre, hogy minek köszönhető a főzéssel és koncerttel egybekötött minifalunapnak látszó, de hivatalos programon kívüli rendezvény. – Egy éve is összeálltunk négyen képviselők, akkor még más helyszínen, hogy megvendégeljük a dolgozóinkat, ill. a szentandrásiakat. Ezzel szerettük volna, szeretnénk megköszönni munkásainknak, közmunkásainknak az egész éves együttműködésüket. Ezt nem boríték formájában tesszük, hanem így, hogy rendezünk nekik egy ilyen jellegű kikapcsolódós hétvégét, hiszen ez a legnehezebb manapság, egy kicsit lazítani és jól érezni magukat az embereknek. Próbáljuk ezt megadni nekik.

Mire a bográcsokból eltűnt a töltött káposzta, köröm-szív pörkölt, ill. lecsó, úgy naplemente környékére, a Gazember zenekar is befejezte a beállást, hogy utána megtörténjen a szabadtéri színpad első koncertje.

Vélemény, hozzászólás?

Élményvadászat táborokkal … ha uncsi a vakáció

Az emberi sorsokból lehet igazán tanulni