Connect with us

Békésszentandrás

Gazemberékkel mondtak köszönetet a dolgozóknak

Kisgyermekes családok élvezték a délutáni napsütést a szentandrási fövenystrandon pénteken délután, miközben mögöttük, a közelmúltban átadott szabadtéri színpad mellett három darab 100 literes bográcsban, töltött káposzta, köröm-szív pörkölt, ill. lecsó készült. Ide várta Sinka Imre és három képviselőtársa, dr. Olasz Imre, Molnár Imre Zoltán és Fabó István a falubelieket egy kis kikapcsolódásra. A négy testületi tag amellett, hogy az önkormányzati dolgozókat, ill. a közmunkaprogramban résztvevőket közvetlenül is meghívta egy-egy adag ételre, az egész települést várta a zenés piknikre.

– Ez egy kis köszönet a saját dolgozóink irányába – válaszolta Sinka Imre, Békésszentandrás polgármestere arra a kérdésünkre, hogy minek köszönhető a főzéssel és koncerttel egybekötött minifalunapnak látszó, de hivatalos programon kívüli rendezvény. – Egy éve is összeálltunk négyen képviselők, akkor még más helyszínen, hogy megvendégeljük a dolgozóinkat, ill. a szentandrásiakat. Ezzel szerettük volna, szeretnénk megköszönni munkásainknak, közmunkásainknak az egész éves együttműködésüket. Ezt nem boríték formájában tesszük, hanem így, hogy rendezünk nekik egy ilyen jellegű kikapcsolódós hétvégét, hiszen ez a legnehezebb manapság, egy kicsit lazítani és jól érezni magukat az embereknek. Próbáljuk ezt megadni nekik.

Mire a bográcsokból eltűnt a töltött káposzta, köröm-szív pörkölt, ill. lecsó, úgy naplemente környékére, a Gazember zenekar is befejezte a beállást, hogy utána megtörténjen a szabadtéri színpad első koncertje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Teremfoci: A füzeskertiek nyerték a bajnokságot

Békésszentandrás

Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék) Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék)

Remek nézőtéri beszólások, zseniális egyéni akciók Szentandráson

Békésszentandrás

Hunyadisok a területi versmondón

Békésszentandrás

Csikós György írói munkássága előtt tisztelegtek Békésszentandráson

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

2014. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect