Connect with us

Hírek

KÉP-ben VAGYOK: Rajzkiállítás a Székelyben

Iskolánk tanulóiról számos esetben kiderült, hogy a szakmai érdeklődésükön túl számos más területen is bontogatják szárnyaikat, hasznos, értékes, önmagukat kiteljesítő tevékenységekkel töltik szabad idejüket. Sok- sok iskolai rendezvényen több művészeti ágban bemutatkoznak. Többen szervezett intézményi szinten, szakkörökben, egyesületekben gyarapítják, csiszolgatják tudásukat.

Kicsit merészen, de ismerve több tanulónk elkötelezettségét a rajzolás, festés ágazataiban, kiállításon való bemutatkozást hirdettünk meg. Szerettük volna, ha bemutatják, hogy milyen grafikai, festői technikában alkotnak szívesen és önmaguk képi világába is engednek betekinteni.

Nagyon izgalmas és színvonalas képi anyag készült. Az iskola aulájában megtekinthettük a szebbnél-szebb rajzokat, festményeket, hiszen a diáknapi programunk egyik része a KÉP-ben VAGYOK című rajzkiállítás volt. Húsz tanuló mutatkozott be közel ötven alkotással. A kiállítás nagyon pozitív visszhangot kapott, legalább olyan örömmel nézegettük, mint amilyen örömmel fogadták az elismeréseket az alkotó diákok. Továbbra is szeretnénk folytatni tanulóink fejlődésének támogatását a vizuális kultúrában, azt is remélve, hogy egyre többen csatlakoznak a képi alkotók csapatába.

Bakulya Anna rajztanár

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect